Лесно ли се избира съвременен диван за дневната

диван фиона

Стаята на която най-много държим винаги е била дневната, защото там прекарваме повечето си свободно време. Комфортът който можем да си осигурим се дължи главно на меката мебел и нейния правилен подбор. Ако обърнем внимание на съвременните венус дивани ще ни направи впечатление, че те са изключително качествени като изработка и с интересен функционален дизайн. Избирайки подобна мебел със сигурност ще направим обстановката не само красива, но и удобна. Както и при другите артикули и тук има някои варианти които се отличават с по-добри параметри. Ето и защо ще поговорим малко по-подробно именно за тях.

Защо да изберем модерен диван с лежанка

Този вид мека мебел стана любим на всички хора, тъй като предлага много повече удобство от класическите модели. Практичната лежанка която може да бъде монтирана в ляво или дясно ви дава възможност да се излегнете комфортно в дневната, за да си почивате или просто да гледате телевизия. Г-образната форма на такъв диван винаги е удачен избор, защото позволява той да бъде поставен както в ъгъла на стаята, за да не пречи на преминаването, така и в центъра на по-голямо помещение, където ще се явява един вид разделител на отделните зони. Винаги създава уют и характерна домашна обстановка. Моделите притежават и разтегателен механизъм, за да се използват и като място за сън. Венус ви представя един от най-харесваните си варианти. Холов ъгъл Идеа – с функция сън – Сив:ъглов диван

  • Ъглов диван „Идеа“ е оборудван с различни функции като функция сън с падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • За изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Получавате и пет големи възглавници, три квадратни декоративни и две правоъгълни;
  • Предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл, като ляв с ракла/лежанка вляво и десен с ракла/лежанка вдясно.

Прекрасен избор, ако искате да имате удобна холна зона в която да се чувствате спокойни и да се възползвате от различните функционалности на дивана.

Защо онлайн намираме по-интересни модели

Направило ви е впечатление, че в интернет пространството откривате много по-хубави и качествени дивани за хол. Всички актуални модели, които се произвеждат първо са представени в онлайн пространството. Така имате шанс да сте от първите, които ще се сдобият с наистина функционална и стилна мебел от ново поколение. Поръчката става много по-лесно, без да се налага да ходите където и да било, а описанията на продуктите са максимално подробни с размери, материали на производство, гаранционен период и други подробности. Поръчайте диван онлайн и направете дома си още по-уютен и комфортен.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*