Без какво не може интериора на коридора

шкаф за обувки

Входното антре е неизменна част от интериора на жилището ни. Първото място, в което попадаме след отварянето на входната врата е именно коридора. Тъй като навиците ни повеляват обувките и връхните дрехи да оставяме точно тук за да не внасяме праха и мръсотията от външната среда в чистия си дом то това, от което се нуждаем за идеална подредба са подходящите мебели. Най-голяма значимост потребителите отдават на шкафовете за обувки. Тук https://www.mebeliarena.bg/антре/шкафове-за-обувки са представени едни от водещите варианти, които биха се приспособили във всеки коридор и биха осигурили реда, от който и се нуждаете.

За да е удобно и уютно още от входа на дома

Чувство за безпорядък и разхвърляност създават неприбраните обувки. А когато липсва подходящата за целта мебел няма как да не изпитате необходимостта да изберете именно такива решения, които напълно да ви удовлетворят. Удобния и идеален коридор е този, в който има практична и многофункционална мебел, която е с оптимална вместимост и може да гарантира перфектен ред на всички чифтове обувки.

Вариантите, от които можете да избирате са:

  • Стандартен шкаф със седалка. Много са удобни и наистина са в състояние да осигурят на домакинствата комфорт. Докато се обувате или събувате можете да използвате седалката като така лесно ще завържете или отвържете връзките на кецовете си;
  • Висок шкаф. Това са идеални мебели за тесни коридори. Тъй като тук стандартна мебел трудно и се приспособила то е важно да се инвестира с такъв вид обзавеждане, което да компенсира загубата на площ. Те са високи, а това дава възможност да се осигури достатъчно пространство за прибиране на всякакви видове обувки;
  • Шкаф за обувки тип скрин. Също добра алтернатива, тъй като освен падащите чекмеджета с механизми мебелировката може да се използва като поставка за чанти и аксесоари.

Избирайки някои от изложените видове безспорно имате на разположение шанса да оформите идеално подреден коридор.

Как да изберете шкаф

шкафСамата видова класификация при тези мебели идва да ни покаже, че наистина има редица неща, с които да се съобразите при инвестиране. Специфични акценти, които биха ви помогнали в правото на подбор на качествен и адаптивен шкаф са:

  • Размерите;
  • Брой чифтове, които могат да бъдат прибрани;
  • Дизайн, който да се внедри безпроблемно в интериора;
  • Използвани механизми;
  • Материали с влагоустойчиво покритие;
  • Отлична цена.

Арена разполага с интересни идеи и варианти за обзавеждане на коридор. Когато избирате най-добрата възможност за доба си не подценявайте квадратура и особеностите на помещението за да постигнете най-практичен и функционално оформен коридорен интериор.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*