Знаем ли как да изберем правилния шкаф за обувки?

шкаф

В интернет ще намерите доста идеи за това как да обзаведете жилището си, но ако ви предстои купуване на мебели за коридора със сигурност сте леко объркани. Тази малка част от апартамента редовно остава пренебрегната за сметка на по-големите и ключови зони. Тук е важно да присъстват някои конкретни мебели, за да бъде антрето чисто и подредено и да има къде да съхранявате вещите си. Съберете своите обувки на едно място с шкафове от Venus.bg. Те са конструирани изключително практично, за да ви създадат търсените удобства и да ги използвате всеки ден с удоволствие.

На какви критерии трябва да отговаря шкафът за обувки?

Когато търсите подобна мебел е важно, да се съобразите със свободното пространство, което ви предоставя антрето. Добре е шкафът за обувки да бъде разположен в близост до вратата, тъй като ще се използва именно там. В момента актуалните модели са много практични и с достатъчно полезно пространство за съхранение. Бихме споменали вертикалните шкафове за обувки, защото те представляват висока конструкция с много рафтове и вратички. Лесно се синхронизират с останалия интериор и са подходящи за семействата, които имат много модни аксесоари за съхранение.

Подобен артикул лесно може да се съчетае с класически вариант с ветрилообразно отваряне. Тези модели са с двуредов механизъм и независимо, че изглеждат по компактни, побират доста неща. Важно е различните мебели да са в един стил и материал на изработка, за да създадете желания хармоничен интериор. От магазин Venus.bg предлагат да разгледате следния модел. Шкаф за обувки Сити 4040 – Дъб дакота:шкаф за обувки

  • шкаф модел „Сити 4040“ с две врати с плавно затваряне;
  • вътре са разположени шест рафта, побиращи от 14 до 18 чифта обувки;
  • изработва се от ЛПДЧ 16 мм;
  • цветът е дъб дакота.

Универсална мебел върху чиито плот спокойно може да подреждате различни декоративни елементи, които да създадат по уютна и домашна обстановка в коридора.

Как да поддържаме правилно шкафа в коридора?

Това е мебел, която ежедневно е в досег с прах, замърсяване и влага от улицата. Ще поддържате жилището си чисто и подредено, ако отделяте време да хигиенизирате рафтовете и обувките, с които сте били навън. Модерните мебели се изработват от плоскости mdf и пдч, а те са доста устойчиви на подобен вид мръсотия. Няма да се повредят лесно, ако редовно ги забърсвате с чиста и влажна кърпа и следите да не поставяте в рафтовете прекалено прашни неща. Артикулът ще ви служи безпроблемно дълго време, като се грижите за него правилно и държите на чистотата.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*