Как да направим функционален интериора на коридора с правилния шкаф за обувки?

шкаф тип пейка

На никой не му е приятно, щом се прибере да попадне в една разхвърляна и неорганизирана обстановка. Това ще се случи, ако не отделите необходимото време, за да изберете подходящи мебели за коридора. Входното пространство е малко, но именно тук се съхраняват връхните дрехи и различните чифтове обувки на семейството. Добре е да разполагате с практични мебели, които да организират вещите ви и да създадат приятна и уютна атмосфера. Никога повече разхвърляни обувки – ние имаме решение с нашите шкафове. В сайта на Венус ви очакват най-новите и красиви модели, които ще направят антрето много по-удобно.

Кои модели шкафове за обувки са подходящи за малкото антре?

Почти във всички апартаменти входното пространство е малко и тясно. Освен това отсъства дневната светлина, а тези характеристики карат хората да се притесняват как да изберат подходящите мебели. Ние ви предлагаме да се насочите към такива, които могат да се използват удобно и практично, независимо от пространството. Шкафът за обувки тип пейка е една такава възможност. На него може да седнете и да се приготвите за излизане, както и да съхранявате много от любимите си аксесоари. Не се тревожете за това дали той ще се побере, тъй като конструкцията му е създадена специално за такъв тип помещения. Изглежда тесен и малък, но е достатъчно удобен с наличието на мека тапицерия.

За подобна минималистична зона са много удачни и класическите шкафове за обувки с ветрилообразно отваряне. Те могат да бъдат съвсем нисички за няколко чифта или по-високи с включено чекмедже за дребни вещи. Хубаво е, че плотът може да се използва допълнително като зона, в която да поставяте разни неща или да разположите стилна декорация. От магазин Венус ще ви дадат малко повече детайли за следния артикул. Шкаф за обувки Вектра 2 – Бяло гланц:шкаф за обувки

  • „Вектра 2“ е подходящо допълнение за Вашия коридор или антре;
  • шкафът разполага с двуредов механизъм за съхранение на аксесоари;
  • материалът за изработка е висококачествено пдч 16 мм.

Прекрасен пример за това как може да използвате ограниченото пространство, за да подредите удобни и красиви мебели.

Да поръчаме ли шкаф за обувки от електронния магазин?

Ако сте решили да променяте интериора в жилището си, лесно ще намерите нови мебели онлайн. Търговците ви представят много разнообразни модели и дизайни, от които да избирате. На едно място ще разгледате предложения от различни производители и ще се възползвате от редовните промоции. Не е задължително качествените мебели да са прекалено скъпи, след като може с по-скромна сума да получите добре конструиран модел, който ще ви служи достатъчно дълго.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*