Как да направим интериора на спалнята различен и функционален

спалня

Все по-често хората се замислят върху това да променят интериора на дома си. Мебелите, които ни заобикалят трябва да бъдат достатъчно актуални и качествено изработени, за да изпълняват ролята си и да ни носят радост в ежедневието. Повече време е необходимо да отделим на спалнята, тъй като в нея прекарваме известна част от свободното си време, и трябва да ни предразполага към почивка и релакс. Мебелите, които са необходими тук са добре познати на всички, но да бъдат избрани и комбинирани е нещо съвсем различно.

Защо да изберем модерните комплекти за спалня

Много удобно е вместо да купувате артикулите поотделно, да поръчате готов комплект, който ще ви спести много време и средства. Този вид обзавеждане стана популярен в последните години, защото чрез него бързо и лесно организирате пространството. Стиловете и дизайните от които може да избирате са най-разнообразни. Инвестирайте разумно с практични и функционални мебели, които ще използвате безпроблемно дълги години. Комплекти за спалня са създадени от производителя и всички елементи, които ги изграждат са в една продуктова линия. По този начин хармонията между отделните части е гарантирана. Магазин Венус ще ви даде малко повече информация за следния модел. Комплект Бруклин 160/200 см. – Антрацит/Дъб табако крафт:"Мебели Венус"

  • спален комплект „Бруклин“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на спалнята;
  • комплектът включва легло с табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство за багаж;
  • двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледала, рафтове и лост;
  • две нощни шкафчета;
  • скрин с три чекмеджета и вратичка;
  • „Бруклин“ се произвежда от ламинирано ПДЧ, в стилни цветове, съчетаващи се с интериора на всеки дом.

Съвременен модел комплект за спалня, който ви осигурява не само комфорт, но и истинска естетическа наслада. Удобството на различните артикули е гарантирано, благодарение на всички допълнителни функционалности и качествената си изработка.

Какви са предимствата на гардеробите с плъзгащи врати

Голяма част от модерните мебели са конструирани по нов начин и предлагат редица удобства. Едно от тези неща е свързано с начина по който се отварят вратите на гардероба. Моделите при които имате плъзгащ механизъм спестяват доста от свободното пространство в стаята. Не е нужно да се съобразявате с това колко място има пред гардероба, защото вратите не отнемат от него.

Допълнително монтираните огледала правят самата мебел още по-практична, тъй като този елемент е задължителен за спалнята. Безпроблемно ще отваряте и затваряте гардероба с помощта на плъзгащия механизъм, а наличните големи огледала ще създават усещане за повече пространство и светлина, и ще има къде да се огледате преди да излезете.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*