Защо е нужно да разполагаме с трапезен диван?

Трапезарията може да бъде обзаведена много по-интересно и оригинално, ако вместо стандартната маса и столове използвате модерна мека мебел. Само този дребен детайл ще направи така, че да се чувствате комфортно и с удоволствие да прекарвате време в стаята не само когато се храните. Новият ти трапезен диван те очавка тук в VENUS.BG. В каталога има всякакви модели, чрез които ще оформите помещението по ваш вкус. Характерното за трапезните ъглови дивани е, че те са изключително здрави, устойчиви, комбинират се без проблем с останалото обзавеждане и са на добра цена.

Какво е специалното при кухненските дивани?

Ако до този момент не сте се замисляли за покупката на подобна мека мебел, е време да го направите. Трапезният диван е по особен артикул, защото е специално изработен да се използва заедно с масата. Това означава, че неговата конструкция е по-висока, отколкото на артикула в дневната. Ще ви бъде достатъчно комфортно, да сте настанени пред масата за хранене. Ако се сдобиете с подобен вид обзавеждане, ще можете да посрещате повече гости, отколкото преди, защото капацитетът на трапезния диван е по-голям от този на стандартните столове.

Вече ще притежавате добре оформен кът за почивка. Тук ще се настаните по всяко време на деня да изпиете кафето си, да си почивате или да свършите някаква служебна работа. Трапезните дивани са подходящи и за почивка, тъй като разполагат с механизъм за разтягане и се трансформират в легло. Предвид достъпната им цена, няма как да не пожелаете да притежавате една толкова комбинативна мебел. От магазин Venus.bg ще ви запознаят детайлно със следния модел. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Тъмносин/Горчица:диван за кухня

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • моделът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Красива и практична мебел, с която жилището ви ще стане по-уютно и ще използвате всички зони рационално.

Има ли значение каква тапицерия ще изберем?

Понеже говорим за мека мебел, трябва да определите в какъв цвят да бъде тапицирана тя. Изборът е много голям, защото производителите представят каталог от възможности с различни нюанси и десени. Обърнете внимание на преобладаващите цветове в стаята, съобразете се с пердетата, килима и другите мебели, за да направите обстановката красива и елегантна. Често кухненската мека мебел се тапицира в по-ярки и открояващи се цветове, за да имате усещане за добро настроение и приятно прекарване на времето.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*