Скрин за дрехи – на какво да наблегнем при покупка

красив скрин

Скриновете са едни от най-многофункционалните мебели, които се прилагат в едно жилище. Обичайно ги използваме за подредбата на дрехи, но това не ни ограничава и в прилагане като средство за организиране на инструменти в домашната работилница, пособие, което ни помага в кухнята и т.нат. Скрин дори може да се ползва и в банята като тук обаче изискванията към материала са малко по – високи. Но разбира се, най-разпространен като вариант е скрин за дрехи, който заема специално място в спалнята или детската стая. Как го избираме и какви грешки най-често се допускат?

Добър и функционален скрин – съвети за избор

Когато основните вещи, които ще съхраняваме в скрина са дрехите, то определено имаме задачата да се фокусираме върху разпределението на самата мебел. имаме предвид, ме от типа на облеклото, което ще  се подрежда в скрина зависи това с колко чекмеджета е препоръчително да бъде, какви механизми да изберем, на каква площ ще бъде разположен и къде ще го позиционираме, така че да ни бъде удобен. Ето, че има доста неща, върху които да помислим преди да си купим ново скринче за дрехи.Скрин

Но за да бъде добър  и функционален задачата ни се оказва особено трудна, защото е необходимо да се запознаем детайлно с водещите предложения на пазара, които никак не са малко. Представяме няколко съществени насоки със съществена значимост за идеалната подредба на вещите ви:

  • Пропорциите на скрина е необходимо да отговарят на пространството, в което ще го позиционирате;
  • Ако площта е малка не подценявайте възможностите, които предлагат високите скринове. В тях определено ще подредите повече дрехи;
  • Начин на отваряне на чекмеджетата – ако не ви допадат стандартни дръжки то можете да изберете пуш механизми, които придават елегантност на самата мебел.

Скрина е сигурен помощник в домашната организация, така че бъдете особено взискателни, защото тук ще бъдат съхранявани вашите любими и ежедневно ползвани дрехи.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*