Колко е важно да разполагаме с модерен скрин у дома?

скрин за спалня

Има някои мебели, които предизвикват по-силен интерес у потребителите, тъй като са изключително красиви и практични. Ако искате да инвестирате в хубаво и ново обзавеждане, ви предлагаме да разгледате актуалните модели в сайта https://www.venus.bg/спални/скринове-и-ракли-за-спалня. Това са мебели, които могат да се използват почти във всяко помещение дори и в коридора. Ще получите необходимото пространство за подредба на вещи и дрехи и ще направите интериора още по-красив. В момента дизайните са много разнообразни. Всички варианти се отличават със своята стабилна конструкция и качествена изработка.

Какво трябва да знаем за модерните скринове?

Ако искате да купите подобна мебел е добре да се запознаете по-подробно с характеристиките на актуалните модели. Скринът е изделие с дълга и богата история, използвано много активно от древността до днес. Обикновено служи за съхранение на дрехи и е съставен от няколко големи чекмеджета. Модерните варианти могат да са с по-различна конструкция като имат големи шкафове в комбинация с чекмеджета.

Спокойно имате шанс да използвате подобна мебел в спалнята, дневната, детската или коридора. Тъй като клиновете не са прекалено обемни те лесно ще заемат своето място в помещението и ще го направят много по-уютно. Лесно ще използвате тази мебел и като поставка, защото има голям и е удобен плот. От магазин Venus.bg ще ви дадат необходимата информация за един от най-предпочитаните модели. Скрин с 3 чекмеджета – Chrome – Графит/Сонома/Сонома арвен:скрин

  • модел „Chrome“ е луксозно предложение за допълнение към обзавеждането на Вашия дом;
  • моделът е част от обзавеждането за хол и всекидневна „Chrome“;
  • има три чекмеджета;
  • две вратички и вътрешен рафт;
  • вратичките и чекмеджетата имат плавно затваряне.

Модерно и удобно обзавеждане, което ще ви създаде много повече удобства и комфорт у дома.

Къде да използваме скрин в интериора?

Това е универсална мебел, която може да използвате за съхранение на различни предмети и дрехи в различни стаи от жилището. Традиционно хората поставят тази мебел в спалнята, където скринът балансира по обемните артикули. Той е чудесна зона, в която да сложите тънки дрехи както и други лични вещи. Подобно изделие ще изглежда много добре в детската стая, защото малчуганите лесно биха могли да подреждат в практичните чекмеджета играчки, книжки и други техни неща. Ако сложите скрин в дневната, той може да играе ролята на поставка за телевизора и да направим мястото по-удобно и функционално. Актуалните модели не са никак скъпи и ако решите да поръчате онлайн винаги може да намерите такива с допълнителни намаления и отстъпки.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*