Какви мебели трябва да изберем, за да бъде трапезарията функционална и удобна

трапезен комплект

Има определени зони от нашия дом за чието обзавеждане трябва да отделим доста повече внимание. Такъв кът се явява трапезарията, в която се събираме, за да хапваме със семейството си или пък организираме събирания с близки и приятели. Мебелите които присъстват не са толкова сложни и всички ги познаваме добре, но да бъдат избрани най-удачните за помещението и за нашите потребности никак не е лесно. Актуалните предложения от venus.bg трапезни маси и столове комплекти са перфектно решение, защото няма да се налага да търсим артикулите поотделно и да губим още ценно време.

Как да определим точния комплект за трапезария

Когато търсим подобни мебели със сигурност искаме обстановката да стане по-модерна и различна от преди покупката. За тази цел преглеждаме различни комплекти, но освен външния им вид и дизайн трябва да отделим специално внимание на правилния размер. Зоната в която ще разположим мебелите трябва да е подходяща за формата и размера на масата както и за самите столове.

Комплектите които се предлагат онлайн са разнообразни, но ако мястото ви е ограничено препоръчваме моделите, които могат да се прибират под плота на масата щом не се използват. Красивите и луксозни столове тип кресло са доста обемни и ще им е нужно повече място. Venus.bg препоръчва – Комплект маса FULYA 1405 и столове DORE 2705:маса и столове

  • Красив комплект за трапезария съставен от маса и столове с акцент извити крака от дърво, които придават фина завършеност на модела;
  • практична маса плот МДФ с опция за разтягане до 180 см. (ръчно отваряне) и елегантни дървени крака;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и облегалка, тапицирани с луксозна дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Комплектът се отличава с невероятна класа и изтънчен стил благодарение на качествената си изработка и дизайн.

Кои са практичните функционалности от които ще се възползваме

Като клиенти все по-често търсим удобни и лесни за използване мебели, които ни предлагат нови възможности. В трапезарията е най-добре да разположим мебел, която има разтегателен плот, защото не всеки ден посрещаме гости, но когато това се случи трябва да имаме необходимото пространство да ги настаним и да им сервираме храната, без да се тревожим.

Повечето модели притежават тази функция, дори при някои тя е автоматична. Предлагаме ви да разгледате различните варианти и много внимателно да обмислите формата и размера на трапезната маса, защото тя е най-важна за вашето удобство.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*