Индукционни плотове от Electrolux – шведско качество на изгодна цена

индукционен плот

Electrolux е бранд от Швеция, но със световнопризнати позиции на пазара при производството на битова техника. Изключително качество, иновативност и невероятен дизайн – така с няколко думи клиенти описват ползването на електроуредите с марка Electrolux. Създадена преди век компанията наистина е сред онези, които разполагат с дългогодишен опит и действително се приема като една от добрите, които ни предлагат удобство, комфорт и то на добра цена. Перални, бойлери, хладилници, печки и котлони, както и всякакъв друг вид бяла техника, която намира приложение у дома откриваме в каталога от изделия на Електролукс. Много голям интерес сред домакините обаче предизвикват индукционните котлони, които са с възможност за вграждане в кухненското обзавеждане.плотове за вграждане

Индукционен плот Electrolux в многообразни размери и различен размер на зоните на нагряване можете да откриете в онлайн магазин МебелиАрена. Плотовете от този тип наистина се приемат като последен хит сред уредите за кухни, тъй като едно перфектно и умно решение, с което ще се насладите на бързина, както и нисък енергиен разход при приготвянето на храната. А  индукционните плотове са наистина изключително удобни, тъй като при тяхното ползване не е нужно да чакате и тръпнете докато храната бъде готова са сервиране. Имате възможността да настроите таймер за работа, да включите размер на зоната на нагряване точно толкова голяма колкото е тази на съда, който ползвате, а освен това тези плотове определено са невероятно елегантни и модерни, като идеята е да предадат изтънчен облик на работната зона.

Модерно и иновативно решение е ползването на индукционен плот за вграждане с логото на Electrolux. Подарете си уникално изживяване, спестете време и превърнете готвенето в детска игра. С плотовете на Електролукс получавате комфорт, удобство и допринасяте за една космическа и невероятно приятна атмосфера в кухнята. Гаранция за качество, лесна употреба и никакви специални ангажименти по отношение на почистването на плота. Защото от Electrolux се грижат за своите клиенти, които ценят времето и парите си.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*