Добрите шкафове за обувки, с които коридора ще изглежда супер подреден

Шкаф

Креативността, която можем да проявим с обзавеждането на коридора не било изненада за близките ви, които са наясно, че сте педант и държите дори от входа на дома ви да се чувства уют и комфорт. А коридора е известен като визитната картичка, към чиито дизайн е нужно да се потрудим доста. Дали само обикновен шкаф за обувки би бил достатъчен за това да се оформи приятната обстановка и да си акцентира на гостоприемното ви отношение? Всъщност дори с един, но правилно подбран шкаф за обувки имате удивителната възможност да направите коридорния интериор очарователен и удобен. Как? Време е да ви запознаем с едни от най-добрите решения, които днес са ни подготвили от Мебели Арена.

Колекция от шкафове за обувки специално, предназначени за вас

Стилни и модерни, в състояние да внесат онова удовлетворение още с първите стъпки, които правите в дома. Това не са обикновени шкафове, а проектирани за персоналните потребности на домакинството ви, така че всеки да намери онова, което напълно да го удовлетвори – пространство за съхранение, удобство."https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки"

Ето кои от моделите на Венус се радват на вниманието на клиентите:

  • Високи шкафове тип гардероб

Изключително изтънчени модели, които допадат на домакинство, които се състоят от повече членове. Причините за този интерес е в това, че наистина можете да разчитате на повече пространство. Като цяло самия шкаф не заема много подова площ, но предвид, че е по-висок дава шанс всеки чифт от любимите ви обувки да бъде старателно подреден и съхранен;

  • Шкаф за обувки със седалка

Това са любимите шкафове на децата, защото няма нужда да сядат на пода, а могат да ползват седалката за да се насладят на повече удобство докато събуват или обуват обувките си;

  • Средно високи шкафове с механизъм ветрило

Те пък са практични от гледна точна на това, че могат да поберат доста чифтове обувки, защото с помощта на иновативния механизъм, който се отваря като ветрило.

Всичко това може да бъде част от вашия коридор. Изберете си подходящ модел от Венус още сега.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*