Дизайнерски холни маси – кое ги прави желани

холна масичка пъзел

Ниските холни масички от край време се приемът като епицентърът на естетиката в тази зона. Именно поради това все повече клиенти се насочват към това да си изберат дизайнерски и уникални варианти, които наистина създават удивително усещане за неповторимост и неподражаемост. Няма как по друг начин да опишем тези фантастични решения освен като невероятни, защото те наистина са такива. А днес ще представи някои авангардни модели, които определено биха ви провокирали да изберете точно тях.

Маси уникат

Лукс, уникалност и оригиналност – това е тенденцията със самия замисъл на създаване на една дизайнерска холна маса. Мебелистите, които създават такива шедьоври не случайно изработват такива творчески модели. Те са провокирани от свое лично изживяване или изказват настроение от нещо, което ги е впечатлило. Дизайнерски холни маси не се изработват ей така по стандарт. Именно това ги прави толкова единствени, невероятни и неповторими. Те са израз на буря от емоции и чувства, което всъщност им придава тази артистична съвършеност и необикновен вид.

И след като разкрихме техните визуални приоритети то е време да ви ги представим:Комплект 3 бр. помощни холни маси

  • Холна маса пъзел

Невероятно артистична мебел с уникален дизайн. Тя се състои от парчета, които се сглобяват като пъзел и така получавате завършената картина. Ако искате изпълнен с ефект и стил холен интериор то с тази уникална маса ще успеете да го преобразите;

  • Холна маса с триизмерен ефект

3Д мебелите станаха доста популярни. С тях оптически успявате да внесете пространственост и обем. Разнообразни форми и фантастични акценти ще предадете с такива маси, така че сега е момента да се запознаете с техните илюзионни качества;

  • Ретро уникат

Това са умопомрачителни холни маси, които са изработени от остатъчни суровини и материали. Но пък правилното им оформяне успява да внуши неповторимост с уникалното си присъствие в хола ви.

Ако и вие сте поласкани от идеята да притежавате такъв екземпляр в хола си заповядайте в каталога на Венус и си изберете бижу, с което да окичите холния интериор.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*