Как да изберем модерен диван онлайн

Обзавеждането на дневната е приоритет на почти всяко семейство, тъй като това е най-голямата стая в жилището и често свободното време минава именно там. Всички мебели, които ще поръчаме са от значение, но фокусът е насочен към меката мебел. В онлайн магазин Venus.bg, ще намерите разнообразни варианти, подходящи за интериора на вашия дом. Мебелите са здрави, с красив дизайн и изработка. Все повече хора предпочитат покупката през онлайн магазин, защото е удобна, бърза и с намаление. Освен красиви, съвременните дивани имат и редица функционалности, за които ще поговорим по-подробно днес.

Как лесно да открием правилния диван

Щом избираме нова мека мебел през онлайн платформа е най-добре да се съобразим с характеристиките, описани от търговеца. Там много ясно са посочени размерите, така че също трябва да преценим, дали диванът ще се побере в стаята, за която го купуваме. Хубаво е да измерим конкретното място и ако то съвпада да пристъпим към покупката. В момента производителите представят дивани, в чиято конструкция има разтегателен механизъм, за да могат да се използват като място за сън.

Случва се хората да купуват такива модели, защото нямат достатъчно стаи и всяка вечер се налага да спят в хола. Меката мебел е здрава, за да издържи на такова натоварване и няма да ви създаде никакъв проблем. Завивките и други вещи, могат да се съхраняват под седалката, което е невероятно практично и функционално. Venus.bg препоръчва да разгледате един подходящ артикул. Ъглов диван Емона с функция сън и 2 бр. Ракли:"Мебели Венус"

  • ъглов диван „Емона“ е практичен и удобен, състоящ се от две части;
  • към него са включени декоративни възглавнички, пълни с дунапренов пух;
  • калъфите се свалят и са с цип;
  • седалката е изработена от дунапрен, който е еластичен;
  • разполага с функция сън – чрез издърпващ и въртящ се механизъм, за спокоен и пълноценен сън;
  • има още две ракли за багаж – голяма с две отделения и по-малка, която може да се ползва за нощно шкафче.

Удобна и стилна мебел, направена с модерен дизайн и качествени материали.

Защо да изберем текстилната тапицерия

Онлайн, клиентът може да избере друг вид тапицерия, различна от тази на снимките. Така по-бързо ще комбинира новата мебел с интериора на жилището. Препоръчваме текстилната, защото предлага много по-богата колекция от цветове и десени. Диван облечен по такъв начин ще изглежда много стилно и ще създава търсения домашен уют. Имате възможност да изберете цвят по ваш избор, който ще ви бъде приятно да гледате дълго време.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*