Как да изберем точните мебели за мечтаната детска стая

За да изберете ново обзавеждане за детската стая трябва много добре да знаете какви са предпочитанията и любимите цветове на вашия мъник. Днес производителите представят различни колекции и най-различни вариации от които да избирате. Най-удачно обаче си остава обзавеждането за детска стая в комплект, което най-добре би създало търсения уют. Отделете време и разгледайте моделите в онлайн магазин Venus.bg и ще се уверите колко по-добре би изглеждало помещението с някоя от представените комбинации. Мебелите са перфектно съчетани и изработени от висококачествени материали.

Какъв комплект от мебели е нужен на детето

Много добре трябва да помислите по този въпрос, тъй като малчуганите прекарват цялото си свободно време именно в детската стая. В нея те си почиват и спят, но също така играят, учат или пък канят приятелчета на гости. Трябва да помислите за всеки аспект от ежедневието на детето и това то да има точните мебели. На първо място е нормално да поставим леглото, защото сънят е от ключово значение за здравето на малчугана. Леглото трябва да е подходящ размер за възрастта му и да бъде качествено и стабилно. Гардероб за дрешките и други вещи, бюро и скрин в които да подрежда учебници, книжки и други. Ако малчуганът е още малък със сигурност ще хареса ярките цветове на моделът който Venus.bg ви представя днес.  Обзавеждане в комплект Панда – 82/190 см:"https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/детско-обзавеждане-панда"

  • Обзавеждане комплект Панда- включва легло с табла;
  • Двукрилен гардероб с огледало и чекмедже;
  • Бюро с надстройка, шкаф с вратички и етажерки;
  • Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за матрак с размери 820/1900 мм;
  • Гардеробът и шкафът са декорирани с детски принт „Мече Панда“. Вратичките имат плавно затваряне.

Красиви цветове и декорации подходящи за малко момиченце. Дизайнът на комплекта за детска стая е това което привлича погледа на детето и ще го накара да хареса цялостния интериор.

Модерни функционалности на мебелите за детска стая

Артикулите, които се съдържат в комплектите са много добре подбрани и освен всичко останало притежават различни механизми и подобрения. В подматрачното пространство на леглото може да подреждате различни вещи, за да бъде стаята винаги чиста. Това става благодарение на повдигащия амортисьор който ви разкрива голяма ракла. Друга полезна функционалност са механизмите за плавно отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета. Така дори детето може да ги използва с удоволствие. Разгледайте актуалните комплекти за детска стая налични в онлайн каталога. Чрез тях ще създадете уютна атмосфера в която малчуганът да прекарва дните си.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*