Супер ефективни и здрави кухненски мивки ви очакват в каталога на mebeliarena.bg

мивка

Не минава ден без да използвате мивката в кухнята поне 30-40 пъти. Ако не ви се вярва то се опитайте от сутринта да броите колко пъти се отправяте към умивалника с цел да измиете ръцете си, да подготвите хранителните продукти или да почистите съдове и използвани прибори. В сайта на mebeliarena.bg и очаква богат асортимент от изключителни творчески идеи, които не само ще ви осигурят удобство по време н домакинстването, но са в състояние да поднесат на интериора съвършенство и уют.

Функционална и здрава

Два съществени признака, на които е необходимо да отговори вашата нова мивка. За да се впише идеално в интериорната концепция това, от което се нуждаете са не просто идеални елементи от оборудването, а такива, които наистина могат да ви послужат така, че да останете оптимално удовлетворени от употребата им.мивка за вграждане

Разпознаването на функционалната и здрава мивка е характерно за подбора на материал, от който са изработени, което означава, че за да си гарантирате устойчивост на изделието е необходимо да се фокусирате върху следните:

  • Иноксови;
  • От алпака;
  • Полимермрамор;
  • Гранитни;
  • От естествен камък.

Изброените материали са изключително надеждни и могат да гарантират на домакинството особена здравина и сигурно дългогодишно използване.

Гранита – супер материал

Ако все пак не сте склонни да правите компромис с това какъв да бъде вида на материала, от който да бъде изработена новата ви мивка ви съветваме да си осигурите ефективност качество, стил и изтънченост с помощта на моделите от гранит. Материала се отличава със своите безпрецедентни свойства и наистина има съществен принос за това да гарантира на клиента стабилност, удобство и супер ефективност.

Известни като най-дълголетните тези мивки има защо да предизвикват сериозен интерес от страна на клиентите. В зависимост от личните ви предпочитания имайте предвид, че става въпрос за изделия, чиито материал ще надхвърли и най-смелите ви очаквания по отношение на:

  • Химическа атака;
  • Надраскване;
  • Устойчивост на ниски и високи температури;
  • Механични увреждания.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*