Защо да изберете дървена маса за кухнята

маса

Сред най-популярните елементи за традиционалистите са тези изработени от естествена дървесина. Такива модели, никога няма да излязат от мода и винаги ще носят в дома неповторима топлина и уют. Мебели Венус ви представят различни модели на трапезни маси, изработени от естествено дърво и предлагащи всички екстри на материала. Изборът на такава маса е сериозен и отговорен процес към който трябва да подходите доста информирано. Препоръчваме ви да се съобразите със съветите на доказали се дизайнери и разбира се с консултантите на мебели Венус.

Какви са предимствата на масата за хранене изработена от естествена дървесина

Като всеки друг естествен материал и дървесината има своите доказани във времето предимства. Със сигурност това е видът, която би подхождал добре на класическия стил на обзавеждане. Този материал има специфична текстура и създава усещане за лукс и високо качество. Безспорно е устойчив на износване и дори на удар. Минусът, който бихме споменали е това, че тези артикули в повечето случаи са на висока цена, която кореспондира с тяхната уникалност. Все пак винаги ще останат на мода и ще имат уважението на потребителите. Производителите са се погрижили да ви предложат модели в най-различна форма и големина. В каталога на мебели Венус ще откриете наистина прекрасни находки.Трапезна маса

Трапезна маса PATRIK – натурален/черно налична в мебели Венус:

  • Изработена от качествени материали;
  • Разполага с плътен правоъгълен плот от масив – азиатски бук;
  • Метални крака, боядисани в черно;
  • Артикул, който ще впечатли вас и вашите гости и ще ви създаде търсения комфорт.

Обикновено в трапезната част от жилището се събираме за да се храним на спокойствие със семейството си и посрещаме близки на гости. Артикулите  там трябва да са в хармония с останалия интериор и да ни предоставят удобството от което се нуждаем. Мебели Венус прекрасно знаят това и са се постарали да ви представят богат асортимент на трапезни маси. Разгледайте всички варианти и изберете вашия!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*