Удобна трапезна маса – трудно ли е да я изберете?

Разтегателна маса

Няма дом без трапезна маса. Това е ключов елемент от интериора, на който разчитаме за да съберем семейството и да се насладим на домашно приготвената храна. Но преди да подредите блюдата върху плота разбираемо е да се инвестирали в мебел, която да отговори на изискванията и потребностите ви. Варианти има много и те са изложени в https://www.mebeliarena.bg/маси/трапезни-маси-2. Въпросът обаче е в това как да изберете тази, която така да се приспособи към зоната за хранене, че това напълно да ви удовлетвори от гледна точка на създаване на удобство, креативно и практично оформяне на помещението.

Два вида маси според тяхната функционалност

Определянето на вида е много съществена точка, от която да се възползвате. Персонализирането на интериора наистина е от съществено значение, тъй като това би допринесло за идеалната подредба и организация на пространството. Два са основните типове маси, от които можете да се възползвате. Това са статични, които обикновено са със стъклени плотове и разтегателни, благодарение на които имате възможността да увеличавате размера на използваната площ.

Интересно е да отбележим, че в над 70% от случаите клиентите залага именно на продуктите, които са с опция за прилагане на разтегателен механизъм. Причините за това се дължат на:

  • Контрол върху размера на плота;
  • Осигуряват отлично подреждане на пространството без елемента да се натрапва, когато не се използва;
  • Винаги имате на разположение достатъчно площ за сервиране на блюда на повече хора.

Освен това механизмите за увеличаване на плотовете са лесни за използване и могат да се разгледат като интересна и иновативна идея за осигуряване на удобно и оформление на интериорния кът. С лекота постигате желаната организация и комфорт за да бъде кътчето за хранене приятно както за обичайните ползватели така и за гостите ви.

Начини на избиране

маса Освен, че могат да бъдат статични и разтегателни масите за трапезария се отличават едни от други по много различни показатели. Става въпрос за изключителен потенциал от качества, благодарение на които ще можете да постигнете фантастичен организационен и визуален резултат. За да сте сигурни в крайното си положително решение е добре да се фокусирате върху:

  • Размер;
  • Брой места за сядане, които може да ви осигури самата мебел в статично или разгънато положение;
  • Материал на изработка;
  • Форма на плота;
  • Товароносимост;
  • Вид на краката и други.

Когато персонализирате избора си то със сигурност инвестицията ви ще бъде напълно удовлетворяваща и допринасяща за вашето добро настроение и ефективно използване на обзавеждането в зоната за хранене.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*