Хидро Старт казва СТОП на разрушителните методи за откриване на течове

За да бъде коректно установено местоположението на теч от тръба, друга част от водопровода, покрива, отоплителната система и други преди години масово се провеждаха къртачни действия. Естествено този вариант бе съпроводен с доста разрушения и щети за домакинствата, което всъщност бе предпоставка ВиК услугите да преминат на едно по-високо ниво на техническо обслужване, а именно да се въведат иновации, които спестяват на клиентите пари, нерви и излишни главоболия. Първите привилегировани се оказаха домакинствата от София и то не случайно. Всеки е наясно, че какво и да се въвежда като ноу хау, новаторство, технологична новост в даден сектор то наистина фирмите от столицата са сред първите, които по-смело подхождат към смяна на традиционните методи с такива, които са по-приемливи и намаляващи съпътстващите разходи за ремонти. Именно затова днес ще представим на вниманието ви една от компаниите, които може да помогне и на Вас в борбата със скритите течове – локализиране и отстраняване.

Мистерията на скрития теч – как я разгадават от Хидро Старт

Ако имате съмнения, които ви безпокоят по отношение на теч, но се опасявате от един сериозен и непланиран ремонт, който може да възникне в следствие на водопроводната авария то имате крещяща нужда от професионалния опит на Хидро Старт. Идеята да се локализира теча и да не се извършват разрушителни действия, които да събарят плочки, облицовки и да се трупат купчини строителни отломки в дома са от приоритетите на водопроводчиците, за които работата е фин, модерен и иновативен подход за справяне със всякакви ситуации. Ако потърсите откриване на скрити течове София определено резултатите, които Интернет търсачките ще предоставят никак не са малко и това, което безспорно ще ви впечатли е именно факта, че вече над 80 % от предложенията идват като вариант за използване на технологии и уреди, с които без да се кърти се открива местоположението на теч от вода.

Водопроводната инсталация винаги може да избие по ред причини. И независимо, че сте завършили само преди година ремонта на апартамента си в София то за течовете се оказва, че няма почивен ден и те се появяват с пълната си мощ. Дори най-малък симптом е редно да не бъде пренебрегван:

  • Повишена сметка за вода;
  • Влага, която не изсъхва, а продължава да стои в ъгъла на тавана на банята;
  • Поява на плесен и мухъл в санитарните зони;
  • Усещате високо ниво на влажност в банята или кухнята, което затруднява дишането.

На пръв поглед не виждате проблем, но тези и още подобни симптоми са част от предпоставката за скрит теч, който може да доведе до сериозни битови проблеми. Мистериозните течове обаче губят битката с новаторската технология, която Хидро Старт София прилагат за тяхното локализиране. Без разрушения, без къртене, без събаряне на плочки – само с подходящата техника и опита на квалифициран водопроводчик местоположението на аварията ще бъде точно определено. Използваните уреди за целта са термокамера, ендоскоп и влагомер.

Кое налага бързото откриване на скритите течове и тяхното отстраняване

Тръбите и връзките на водопроводната система са скрити зад стените. Това прави доста трудно още с появата на какъвто  и да било проблем да видим възникналия теч.  Неподценяването на по-горе изброените симптоми наистина от важно значение за да се намалят разходите и причинените от теча щети. Колкото по-бързо бъде открит теча и се проведат действия по неговото отстраняване то естествено това ще рефлектира и върху потенциалните финансови загуби, които би понесло домакинството.теч

От Хидро Старт София съветват своите клиенти дори при незначителни аварии да търсят професионалисти, тъй като скритите течове могат да с в основата на не малко беди като:

  • Проблеми с електрическата система;
  • Нарушаване стабилността на стени и основи в следствие на теч;
  • Наводнения на жилището както и съседни апартаменти;
  • Причиняване на дихателни проблеми в следствие на висока влажност, поява на плесен и мухъл.

Аварията, причинена от скрит теч може да бъде отстранена с минимални разходи ако предприемете бързи действия. Не се колебайте да се свържете с професионалния екип на Хидро Старт София за откриване на водопроводни течове с помощта на най-нови безразрушителни методи, използващи уреди като термокамера, ендоскоп и влагомер.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*