Спестете време и пари с готовите комплекти за спалня с матрак

спалня

Обикновено, когато пред нас стои някаква задачи за решаване, търсим най-краткия път към нейното финализиране. Същото е и с обзавеждането на жилището ни. Дали мебелите са вече остарели или се пренася ме в нов дом няма значение, защото избирането на основни артикули е важно и отговорно. Но дори и тук има опции да спестим както време, така и финансови средства. Мебели Венус са ви приготвили прекрасна изненада в лицето на готовите спални комплекти с включен матрак.

Конфигурация, която съдържа най-главното

От известно време насам търговците в стремежа си да помогнат максимално на своите клиенти предлагат за различни стаи от дома, готови стилно комбинирани комплекти. В тези за спалня основно присъстват – легло, нощни шкафчета и гардероб. И ако това ви изглежда леко скучно грешите, тъй като разнообразните дизайни и цветови тонове са толкова много, че няма как да не откриете подходящото за вас. Всеки компонент Венус е функционален и притежава допълнително място за съхранение или комфортни системи за плавно отваряне и затваряне на вратичките. В комбинация с всичко това, получавате подарък матрак, а той все пак е най-важен за спалнята. Естествено трябва да се съобразите с бюджета, който сте заложили за тази покупка, както и с размера на стаята в дома ви. Постарайте се да разположите така отделните мебели, че да има достатъчно място за преминаване и всичко да може да се използва напълно рационално.Спален комплект

Спален комплект Империал 160/200 – с включен матрак и подарък възглавници – днешното предложение на Венус:

  • Легло с матрак, тапицирана табла с кадифе и кристални камъни;
  • Две нощни шкафчета с дръжки с орнаменти;
  • Гардероб с две плъзгащи врати и огледало;
  • За изработката на комплекта на Венус се използва висококачествено ПДЧ 18 мм;
  • Спален комплект Венус с матрак, който ще се хареса на всеки.

Мебели, направени от доказано качествени и здрави материали, безплатен матрак и допълнителни функционални елементи. Възползвайте се от прекрасните идеи на онлайн магазин Венус.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*