Какви са основните причини да купим готов спален комплект?

Спалнята е едно от най-важните помещения във всяко жилище. Тук не само спите, но също така прекарвате време в преобличане, съхранявате лични вещи или си почивате на спокойствие. Мебелите, които присъстват в помещението трябва да са съобразени с вашите вкусове и с това да са максимално комфортни. Обърнете внимание на предложенията в каталога https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Те са изработени прецизно и се отличават с красивия си съвременен дизайн. Когато купувате нещата наведнъж, спестявате средства и сте сигурни, че финалният резултат ще ви хареса.

Защо да инвестираме в мебелен комплект?

Специалистите са подготвили най-добрите съчетания, които ще ви накарат да се отпуснете и да релаксирате на спокойствие. Предвидено е всичко, за да има къде да си почивате и да спите, да съхранявате дрехите си и други дребни лични вещи. Най-важното в случая със спалните комплекти е това, че те се изработват на модулен принцип. Благодарение на тази характеристика получавате идентични артикули като изработка, материали и цветове.

Отделните модули се допълват невероятно естетично и създават нужната хармония в спалното помещение. Хората често купуват готови комплекти, защото те са по-евтини и функционални. Ако потърсите нещата поотделно ще установите, че цената многократно се повишава. Актуалните сетове имат и редица допълнителни екстри като повдигащ механизъм на матрака, безшумно отваряне и затваряне на шкафчетата и други. От каталога на Venus.bg поръчайте – Комплект 160/200 см – Матера – Бял гланц/Денвър/Графит:спален комплект

  • спален комплект „Матера“ – практично предложение за обзавеждането на Вашата спалня;
  • включва спалня с повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета и два гардероба;
  • спалнята е подходяща за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • гардеробът е шесткрилен (2 бр. Трикрилни) с плавно затваряне на вратите и удобно вътрешно разпределение – рафтове и лост за закачалки.

Стилни и много красиви спални спални в комплект, които ще променят атмосферата и ще ви създадат повече уют.

Каква е ролята на съвременните нощни шкафчета?

Тези малки на вид мебели имат декоративна и практическа функция. Визуално завършват зоната около леглото и правят всичко да изглежда по хармонично и красиво. Разполагат се от двете страни на леглото и служат като практична поставка, на която да оставите различни дребни неща. Ако изберете модел с рафтове и чекмеджета спокойно може да ползвате мебелите като тоалетка или пълноценно шкафче. Въпрос на лично предпочитание е как да оформите малкото пространство около леглото и да го направите по функционално.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*