Защо скринът е една от най-полезните мебели в спалнята?

скрин за спалня

Обзавеждането, което ще изберете в спалнята е важно за вашия комфорт и за съхранението на личните ви вещи. Мебелите, трябва да са подбрани внимателно и да са в един стил, за да изглежда обстановката достатъчно хармонична и уютна. Винаги има артикули, които се отличават със своята функционалност и тук няма как да не отдадем нужното внимание на съвременния скрин. Той обикновено присъства, защото е много полезна мебел, която има своята роля за удобството на семейството. Актуални видове ще откриете и онлайн в каталога на https://www.venus.bg/спални/скринове-и-ракли-за-спалня. Качеството на различните видове е високо, а множеството екстри ги правят предпочитани от клиентите.

Как лесно да изберем правилния модел?

Първото важно в случая е намирането на подходящо място в стаята за новата мебел. Ако тепърва обзавеждате спалня, преценете дали тя е достатъчно голяма и какви артикули е добре да разположите. Препоръчваме ви да не се лишавате от скрина, защото той е много полезен.

Възможно е дори да предпочетете по-малък гардероб, за да има достатъчно място. Обикновено мебелите, които се използват са по-обемни и това прави този артикул толкова подходящ. Създава хармония в спалнята и е обединяващият елемент, който ще направи обстановката приятна. Моделите, които ще намерите днес онлайн са разнообразни и включват както чекмеджета така и рафтове за подредба на дрехи и багаж.

Има варианти, които са и комбинирани, затова добре помислете какво точно смятате да подреждате вътре. Много клиенти споделят, че инсталират тази мебел срещу леглото, защото използват плота като тв поставка. Тъй като скринът не е висок ви дава възможност да разполагате върху него различни неща по ваше усмотрение. В каталога на Venus.bg може да намерите подробности за следния модел. Сити 3008 – Орех адмирал:скрин

  • „Сити 3008“ е мебел с четири чекмеджета и врата;
  • предлага се в четири цветови варианта, чрез които да съчетаете скрина с Вашия дом;
  • за по-голямо удобство вратата е снабдена със специални панти за плавно затваряне.

Модерна, качествено изработена мебел, която ще ви помогне да направите спалнята по удобна и подредена.

Кои материали са подходящи за изработката на скрин?

Преди време това беше естествената дървесина, но в момента производителите залагат по-скоро на съвременните МДФ и ПДЧ плоскости. Те постепенно замениха дървото, защото са по-евтини и също така здрави и устойчиви като него. Мебелите са достатъчно удобни да бъдат премествани при желание и се поддържат много лесно, защото материалите за изработка имат специално ламинирано покритие и не задържат мръсотия. Тъй като и другото обзавеждане в помещението е направено от тях, много лесно ще откриете подходящия скрин и ще оформите красив интериор.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*