Кой шкаф за обувки ще подхожда на коридора ви

шкаф за обувки

За да композирате прекрасен и удобен входен кът е добре да помислите с какви компоненти ще го запълните. Предвид ограничената площ на пространството имайте предвид, че наистина е важно да разпределите площта правилно и освен това да оставите място за преминаване около мебелите. Не е лесно, но решение има и предстои да ви го представим в днешното четиво. Виж повече на mebelirena.bg как да обзаведете лесно коридор с шкаф за обувки, който напълно да подхожда на размера, формата и архитектурата на входния кът.

Избор на вид според квадратурата на коридора

Основното правило, от което всеки е добре да се ръководи е това да бъде взискателен към факта, че в не всеки коридор може да се позиционира модел шкаф, който ни харесва. Концепциите, които се предоставят в онлайн платформата на магазин Арена са доста разнообразни по отношение на:

  • Височина;
  • Широчина;
  • Вместимост;
  • Площ, от която се нуждаят за да служат ефективно;
  • Механизми, които да организират обувките.

Затова е ключово да се знае с каква площ разполагате и къде би било най-удачното място за да поставите шкафа за обувки. Редно е в коридора да има и пространство за преминаване, което би осигурило лесен достъп до вътрешността на дома.

Как да определите размера

шкафВсеки иска модел с повече вместимост за да може да подреди чифтовете на цялото семейство и да няма разпилени обувки в коридора. Определянето на размера зависи пряко от квадратурата на входното антре, но също така и от архитектурата на помещението. Ако е широко, но с не достатъчна дължина то спокойно можете да изберете модел тип скрин или гардероб, които са по-високи и бихте използвали безпроблемно пространството към тавана.

В случай, че коридора е тесен имате възможност да приложите дълъг нисък шкаф със седалка, която да предостави удобство при обуване или събуване. Накратко се ръководите от спецификата на помещението за да имате свободата да разположите този тип шкаф, който безупречно да се внедри и да ви послужи спрямо потребностите за ред, комфорт и организираност.

А в каталога си магазин Арена представят:

  • Ниски;
  • Високи;
  • Със средна височина;
  • Тип етажерки;
  • Стелажи и много други модели шкафове.

За да бъде избора ви оправдан и за да можете да се възползвате напълно от функциите и качествата на новата коридорна мебел бъдете взискателни. Качество, отлична издръжливост и стил – това ще си осигурите, избирайки обзавеждане за входното антре от магазин с висок рейтинг.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*