Какъв шкаф за обувки е нужен за интериора на малкия коридор?

Ако искате да направите жилището си уютно и гостоприемно, е хубаво да отделите повече внимание на интериора на входното пространство. Често антретата са прекалено малки и тесни, но все пак има подходящи мебели, които биха ги преобразили в удобни и достатъчно красиви зони. Тесен шкаф за обувки виж на venus.bg и научи всичко за неговите възможности. Тези артикули станаха много популярни, защото са създадени конкретно с цел да съхранявате обувките си. Механизмът на отваряне позволява новата мебел да изглежда компактно, а в същото време във вътрешността да разполагате с необходимото пространство.

Защо всички купуват шкафове с двуредов механизъм?

Забелязва се тенденция, при която щом търсят мебели, потребителите се насочват точно към шкафовете за обувки с двуредов механизъм. Те са познати отдавна и не губят своята популярност, тъй като предлагат изключителни удобства и комфорт. Поради скромния си размер и приятен външен вид могат лесно да се впишат във всякаква обстановка, независимо от дизайна на обзавеждане и размера на коридора. Конструкцията изглежда достатъчно тясна, за да се побере дори в малки ниши в близост до вратата, без да заема твърде много място. Ще разполагате и с удобен плот върху който да поставяте различни вещи или да използвате като място за оформяне на декоративен кът.

Част от моделите включват и малко чекмедже, което винаги е полезно и ще побере ръкавици, ключове и портмонета както и други дребни неща. Шкафовете с двуредов механизъм се отличават именно с това, че на всеки ред могат да се разположат повече от един чифт обувки. Методът на отваряне също е характерен, защото вратичката пада напред и така по-лесно достигате до необходимото. Специалистите на магазин Venus.bg ще ви предложат примерен модел. Шкаф за обувки Вектра 3 – Венге амбър:шкаф за обувки

  • Шкафът за обувки „Вектра 3“ е подходящо допълнение за Вашия коридор или антре;
  • изработва се само по поръчка, в модерни цветове: Тъмен/Пясъчен дъб, Венге амбър и Дъб сонома;
  • шкафът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки.

Удобна и качествено конструирана мебел, която ще ви създаде необходимия комфорт и ще направи входното пространство много по-стилно и подредено.

Важен ли е цветът на мебелите в коридора?

За да бъде обстановката приятна и уютна, е добре да отделите време в подбора на мебелите. Коридорите често нямат източник на естествена светлина и затова хората боядисват стените в светли цветове. Бихте могли да използвате обзавеждане в бяло или в тъмни нюанси в зависимост от това, какви са вашите предпочитания и вкусове. Важно е нещата да са балансирани и подбрани с вкус, да си подхождат като стил и използваните цветове да кореспондират с тези на стените и пода.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*