Лесно ли е да намерим правилния матрак за себе си

двулицев матрак

Покупката на подобна вещ затруднява много от хората. Те мислят, че тези артикули са изработени прекалено сложно и няма как да разберат, кой ще е подходящ за техните изисквания. Разбира се някои хора обичат да спят на по твърдо, други на по-меко, а трети на средна твърдост, но това не е причина да се тревожите когато избирате нещо подобно. Днес най-голямо разнообразие се открива в онлайн пространството и сайтове като https://www.venus.bg/матраци. Добре е да се запознаете с материалите, които се използват за направата на различните матраци и разбира се с видовете, които са най-популярни днес.

Съществени разлики между еднолицевите и двулицевите модели

Основно трябва да изберете между един от тези два варианта. И двата са качествени, но разликите между тях са от значение при избора. Еднолицевите са по-евтини и с по-кратък експлоатационен живот. Не може да спите от всичките им страни, защото от долната имат инсталирана рамка за монтаж.

Въпреки това са достатъчно качествени, за да гарантират на човек комфортен сън няколко години. Пълнежът им може да бъде от най-различни материали, а не само от един както си мислят хората. Двулицевите са луксозни, въпреки че и при тях се срещат по-евтини варианти.

Те се износват много бавно, защото могат да се завъртат от всички страни и са изработени от едни от най-добрите към момента материали. Ако се грижите правилно за двулицевия си матрак, той може да ви служи дори 7-8 години и повече. В каталога на магазин Venus.bg ще откриете различни видове, но днес сме ви подготвили един конкретен, за да се запознаете с характеристиките му. Двулицев матрак Орто Релакс:матрак

  • двулицев матрак „Орто Релакс“ е с ядро от висококачествена еластична пяна, мемори пяна и силиконова вата;
  • той ще приеме извивките на тялото, за да осигури необходимото ниво на комфорт за един приятен сън;
  • моделът притежава анатомични свойства, предоставящи стабилна опора;
  • правилна стойка по време на сън и релаксация на мускулите. За направата на „Орто Релакс“ са използвани висококачествени материали;
  • устойчив е на натоварване;
  • моделът е обвит в калъф с луксозна плетена дамаска с антибактериална обработка.

Сложно направен артикул, гарантиращ пълен релакс по време на сън. Инвестицията си заслужава, защото получавате най-доброто.

Как да поддържате матрака във времето

Щом се сдобиете с нещо подобно трябва да отделите време и да го почиствате старателно от прах и замърсявания. Вземете допълнителен протектор и редовно проветрявайте спалнята. Не е лоша идея да го почиствате с прахосмукачка, защото нейната мощност ще всмуче праха и ще предотврати възможността за развитие на алергии и акари. Периодично обръщайте матрака от различните страни, за да се износва по равномерно и да ви служи дълго време.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*