Как се определят правилните размери на микровълновите за вграждане

Микровълнова печка

Независимо от факта, че се определят като малки домакински уреди микровълновите фурни също си имат размери. Когато се избира нова, която да замени старата има две отправни точки, които а решаващи за това да осигурят на домакинството оптимална ефективност при използването им. Това са – начин на монтаж (свободностояща или вградена) и размери (с малък или по-голям обем). Днес акцента ще бъде върху избора на подходящи за микровълнови за вграждане размери, тъй като тенденцията е насочена именно към това да се оптимизира кухненската зона и да се постигне стилно и перфектно интериорно излъчване.

Правилните размери за вашата кухня

За да се определи размера на микровълновата за вграждане е добре да си отговорите на следните въпроси:

  • Колко голяма като размер е кухненската мебел;
  • Колко от наличното пространство можете да използвате;Микровълнова печка с грил
  • Какви са основните функции, които трябва да притежава микровълновата;
  • Какво количество храна ще приготвяте и претопляте в нея;
  • Колко сте готови да инвестирате в нова микровълнова за вграждане.

Много интересни и съществени въпроси, които имат специално отношение спрямо избора на този решаващ за кухнята уред. Едва след като имате конкретни отговори то тогава можете да изберете размер измежду:

  • 390 x 595 x 395;
  • 390 x 595 x 320;
  • 380 × 600 × 270 мм и т.нат.

Това, което се забелязва е, че са почти идентични размерите на микровълновите за вграждане като основните разлики са в тяхната дълбочина. Идеята е при инсталирането и вграждането на този уред да се намери оптимален вариант, с който да се осигури вентилиране на уреда при работа, което е от изключителна важност за неговата ефективност.

Добри, икономични, иновативни като варианти модели за вграждане се предлагат на пазара. Действително идеята е да се оптимизира кухненската зона така, че да има място за това което се ползва ежедневно. А микровълновата със сигурност е от онези уреди, които могат да ни осигурят лекота и бързина при размразяване, топлене, загряване на храни и напитки.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*