Как да организирате обувките в коридора

шкаф

Независимо дали ще обитавате постоянно едно жилище или пък ще го отдавате под наем то към детайлите на обзавеждането му е необходимо да предвидите шкаф за обувки. Изделието е ключов компонент от обзавеждането на коридора, а това което налага неговото използване е чистотата и поддържането на реда в дома. Когато няколко души живеят в имота то можете да си представите колко много чифта обувки се събират и какъв хаос би настъпил в случай, че липсва шкаф. Научи повече от днешната публикация на какво да наблегнеш за да можеш да си осигуриш уют и комфорт още с отварянето на входната врата.

Здравина и износоустойчивост

Материалите, които се влагат в изработката на мебели зависят от степента на натовареност на продукта. Когато избирате кухня изисквате термоустойчивост на обзавеждането, а при мебелировка на баня акцентирате на издръжливостта на плоскостите на влага. Логично е съобразно това за какво се използват шкафовете за обувки да наложите и конкретни изисквания, на които крайния продукт да отговаря с цел неговото дълголетно използван.

Здравите и устойчиви на ежедневна експлоатация мебели за коридор ще ви осигурят:

  • Защита на обувките, които ще прибирате в тях;
  • Намаляване на праха и мръсотията, които се носят от улиците;
  • Ред и достатъчно свободно пространство за преминаване.

Препоръчително е материала за изработка да е с влагоустойчиво покритие и дебелина на плоскостите не по-малко от 16 мм.

Видово разнообразие при шкафовете за обувки

скрин за обувкиЗа да можете да извлечете максимума от новия си шкаф за обувки е необходимо освен неговите качества, отнасящи се до здравината и издръжливостта на ежедневна експлоатация да акцентирате и на това какъв модел би бил подходящ за входното ви антре. Относно видовете, предлагани в търговската мрежа можете да забележите, че има много голям потенциал от възможности, но едни от най-предпочитаните са:

  • Шкаф със седалка. Представлява нисък шкаф, който разполага с тапицирана и удобна за сядане зона;
  • Висок, наподобяващ гардероб. Мебел с отлична вместимост и множество рафтове;
  • Скрин. Удачен е от гледна точка на това, че можете да разграничите мястото за прибиране на чехли и обувки, които използвате за излизане навън. Освен това горната част на плота може да се използва като поставка за чанти;
  • Тип етажерка с въртящ се механизъм. Изделията заемат по-малко място, но пък за сметка на това осигуряват пространство, на което да подредите оптимален брой чифтове от любимите си аксесоари.

Предложенията на онлайн магазин Арена определено ще ви изненадат с многообразието си, а след като сте наясно с особеностите, на които да акцентирате ще можете да се справите перфектно с подбора.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*