Нова и модерна спалня с обзавеждане в комплект

спалня

Купуването и избирането на мебели винаги е вълнуващо, защото е свързано с някаква положителна промяна. Обновяването на интериора създава настроение и предразполага хората към положителни емоции. Когато искаме спалнята да бъде едновременно и практична и елегантна е най-добре да предпочетем готов комплект. Той със сигурност ще ни гарантира, че всички мебели са в една продуктова серия и са комбинирани по най-подходящия начин. Мебели Венус са търговецът в чийто каталог ще намерите наистина перфектни комбинации за вашия дом. Разгледайте подробно моделите и се запознайте с техните характеристики.

Защо е важно да подберем правилния комплект

Без съмнение всички предлагани варианти са стилни и красиви сами по себе си. За да бъде обаче изборът ви наистина правилен и подходящ за вашия дом е редно да прецените внимателно всяка една мебел. Като за начало измерете пространството много точно и определете местата на различните артикули. Спалните комплекти включват базови мебели, без които едно подобно помещение не може. Това разбира се са леглото и нощните шкафчета. Оттам нататък при достатъчно капацитет на стаята може да изберете и модел с включени  гардероб и скрин. Общо всичките елементи правят перфектното мебелиране за спалня. Ако обаче няма  достатъчно пространство не се тревожете, защото днес може да се възползвате от практичните механизми, които притежава леглото. В неговата основа има вградени големи чекмеджета или е наличен повдигащ амортисьорен механизъм. И двете неща ви позволяват да подреждате дрехи и различни вещи. Правилната преценка от ваша страна от какво точно се нуждаете ще ви осигури и точния модел.

Стилните комбинации, които заслужавате

Външният вид на комплекта също е важен, за да се чувствате достатъчно уютно в помещението. Благодарение на различните дизайни, които ви предлага магазин Венус имате шанса да намерите този, който най-много ви допада като излъчване. Днес ви представяме универсален модел, който би се харесал на много от клиентите. Спален комплект Класик К 963 – 2x 90/200 – Дъб суров/Бяло гладко:спален комплект

  • Спалнята включва: две легла с ниши, чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • Леглата може да се използват с еднолицеви матраци 90/200 см;
  • Комплектът за спалня притежава и: Гардероб с три врати, огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • Гардероб с две врати, чекмедже и рафтове;
  • Шкаф с четири вратички и чекмедже;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Подобен спален комплект ще ви донесе само положителни емоции и ще направи почивката ви наистина комфортна и спокойна. Изберете обзавеждане, което ви харесва и ще използвате с удоволствие.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*