Защо да променим интериора с нов ъглов диван

Ако искате да промените някоя от стаите в жилището си и да я направите по-уютна, красива и функционална ви предлагаме да започнете с хола. В него прекарваме свободното си време, каним гости, разговаряме с близките си, гледаме телевизия и куп други приятни неща. Всяка мебел в помещението е от значение, но най-вече диванът. Ъглов диван с лежанка Sweet един от новите и качествено изработени модели на онлайн магазин Venus.bg. Подобна мебел със сигурност ще обнови интериора и ще промени атмосферата, за да я направи стилна, елегантна и много удобна.

Как да изберем интересен ъглов диван с лежанка

Избягайте от класическите добре познати линейни модели и заложете на такъв с лежанка. Тази част прави цялата мебел много по-удобна и комфортна. Имате възможност да се излегнете докато си почивате, четете любимата си книга или гледате филм. На лежанката могат да се настанят и повече хора когато имате гости, а това винаги е от полза. Благодарение на тази част диванът има характерната си ъглова форма и може лесно да бъде поставен залепен до стената, за да оформи приятна зона за релакс. Важно е обаче да намерите подходящия размер, а това ще стане ако прецените правилно свободното пространство, измерете го точно и открийте правилния модел онлайн. Има достатъчно универсални цветове и тапицерии, които много лесно ще се съчетаят с различен стил интериор и ще го допълнят перфектно. Venus.bg препоръчва интересен нов модел. Ъглова мебел с лежанка „SWEET“ DIOMMI (48-017):ъглов диван суиит

  • Ъглов диван „SWEET“ DIOMMI (48-017) има лежанка и удобни възглавници за облягане;
  • За изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • Тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • Лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание.

Стилен и елегантен дизайн, който ще направи хола много по луксозен и комфортен. Изберете да промените атмосферата с качествена мебел от ново поколение.

Къде в стаята да поставим ъгловия диван

Тази функционална и практична мебел може да промени интериора само чрез това къде ще бъде инсталирана. Ако помещението което обзавеждате е по-малко допрете ъгловия диван до стената и така ще имате кът за почивка който няма да се натрапва, но в същото време ще предоставя търсения уют. При по-големите помещения може да заложите на по-централно място в средата, където ще се забелязва веднага и ще разделя пространството на различни по функция зони. Изберете нова и модерна мебел, която ще допълни обзавеждането и ще го направи интересно и красиво.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*