Има ли значенине начина на отваряне на гардеробните врати

гардероб

Магазин Арена представя на вниманието ни богат избор от гардероби за спалня, които са ефектни, изискани и отговарящи на потребностите ни да се превърнат в основни оптимизатори на пространството. Изключително модерни, изискани, ефектни – на пръв поглед това е което грабват вниманието ни. Но днес ще се съсредоточим върху един много важен елемент при гардеробите, а именно типа на отварянето на вратите им. Идеята ни е да ви помогнем да изберете тази възможност, която наистина би била ефективна и приоритетна за да изглежда интериора ви изумително прибран, подреден и изискан.

Три типа отваряне с много възможности

На практика са само три методите за отварянето на вратите на гардеробите. Със сигурност това, което е водещо е да се вземе оптимално правилното решение така, че да не навредите на интериорната хармония и баланс, който желаете да бъде постигнат. С гардероби арена онова, което се представя като възможност за отваряне на вратите е:

  • Плъзгащи се вратиЧетирикрилен гардероб с огледала

Това са едни от най-масово прилаганите начини да се оптимизира пространството, защото при отварянето и затварянето на крилата на гардероба няма нужда от допълнително площ. С плъзгащия се механизъм можете да си осигурите елегантно и бързо справяне дори с врати, които са доста тежички заради монтирани на тях огледала;

  • Тип хармоника

Много интересна алтернатива, която е приложима при гардеробните ниши. Също креативен начин за отваряне на гардероба без кой знае какво отнемане на пространство. Подходящи са при малки спални помещения и дори вградени гардероби, позиционирани в коридор;

  • Стандартно отваряне

Това, което можем да отбележим ри тези врати е, че все по-рядко се срещат като причината в това се крие именно във факта, че се избират двата по-горе описани варианти, спестяващи оптимално пространство при отваряне и затваряне на врати.

Богато разнообразие от модели гардероби с различен вид отваряне ви очакват в онлайн магазин Арена за да можете да изберете този метод, който напълно отговаря на вашите интериорни нужди.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*