Как да имаме перфектно лице?

микроблейдинг

В стремежа си да търсим начини да изглеждаме красиви, сме готови да се подложим на какво ли не, само и само това да се случи… Дамите знаят най-добре какви жертви им коства красотата, но в същото време нямат нищо против да похарчат колкото е нужно, също както и да изтърпят каквато и да е болка в името на красотата. Суетата в тях е толкова силно изразена, че буквално за тях няма спирачки, за да изглеждат перфектно!

красиво момиче

Лицето е първото нещо, което хората виждат у Вас. Независимо от това дали за първи път общувате с някой, или вече сте го правили хиляди пъти, той винаги ще гледа в очите Ви. В този ред на мисли, е логично да се каже, че погледът Ви трябва да бъде добре подчертан и да бъде изразителен. Опитайте се придадете подходящ акцент на естествената си красота и да „извадите“ наяве най-доброто от нея. Погрижете се за хубавата форма на веждите си!

Вижте повече тук: http://www.sofia.miglapomigla.com/mikrobleiding/

Доста дами правят грешката години наред да изтъняват веждите си, а това неминуемо води до непоправими резултати. Т.е., ако например посредством пинцета сте оформяли веждите си в неправилна за Вас форма дълго време, то почти няма шанс тя да бъде поправена, освен ако не се възползвате от козметичната процедура, наречена „микроблейдинг“, която ще възвърне формата на Вашите вежди! Този метод е доста използван напоследък, заради отличните резултати, които дава и заради това че щади кожата. Ако обаче например имате прекалено мазна, или суха такава, по-добре да се въздържите от прилагането на микроблейдинг върху Вашето лице, тъй като това би могло да доведе до кожни проблеми, въпреки че шансът е почти минимален…

Микроблейдингът е много, много ефективен начин да се сдобиете с перфектните вежди, захвърляйки молива настрана завинаги. Край на дългите часове пред огледалото в оформянето им, край на размазването на макиажа и край на ниското самочувствие, породено от не добре оформените вежди, които имате. С процедура като микроблейдинга, лицето Ви ще стане в пъти по-красиво, което всъщност е и мечтата на всяка една дама…

Тази козметична процедура е може би най-добрата алтернатива на перманентния грим, който седи много по-неестествено и грубо. Също така, при него няма избор на цветове, докато при микроблейдинга това не е така. Можете да изберете онзи нюанс, който най-много подхожда тена на лицето Ви, също както и на цвета на естествените Ви вежди. Ефектът след тази процедура е дълготраен, но все пак варира според това какъв тип кожа имате и какви терапии й прилагате. При всички положения, обаче, микроблейдингът ще Ви даде високо самочувствие и много положителни емоции оттук нататък. Възползвайте се!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*