Мениджърски столове – удоволствието да ръководиш

стол мениджърски

Офиса на ръководителя винаги е обзаведен една идея по-луксозно. Йерархията е нормално да бъде изразена по един или друг начин и като че ли най-лесния е именно  луксозното и по-строго излъчване на работното му място. Да вземем например стола, който ползва мениджъра. В сравнение с местата за сядане и работа на останалите служители мениджърските столове наистина са невероятно елегантни и доста по-големи. По отношение на стила и дизайна мебелистите и производители на този вариант офис столове са се постарали и то доста. Няма как при вида на една такава стилна и внушителна мебел да не пожелаем поне за мъничко да се настаним в нея. Мениджърски столове и такива от типа президентски се изработват от масивни материални. Обикновено конструкцията е алуминиев профил, а седалката и облегалката са тапицирани от естествена кожа. По-масовите модели са машинно изработени, но не са малко и вариантите, които са произведени ръчно и то по специално задание на човека, който ще ги ползва.Стол

Мениджърските позиции разбира се, са доста желани и предпочитани от хората с умения в ръководенето. За да респектират и будят уважение лицата, заемащи ръководни постове наистина е редно да се чувстват по-комфортно. Затова облегалките на мениджърските столове са по-високи и предлагат различни опции за настройка. Така по време на почивка човека, заел шефското място дори може да си позволи полу-легнала позиция за няколко минути.

Безспорно столовете за мениджъри има защо да се предлагат на по-високи цени от останалите модели, предназначени за офиси. Ако едни стандартен модел струва средно около 150-200 лева, то цената на мениджърските столове може да достигне стойности над хилядарка. Но определено чувството и удобството, което тази мебел предлага няма как да бъде описана с две думи. Ето ви един добър мотив да се стремите към висок пост. Само мисълта, че работите в обстановка напълно отговаряща на вашите изисквания е достатъчно предизвикателство да се целите в мениджърска позиция.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*