За трапезните маси и какво трябва да имаме предвид, когато ги купуваме?

За какво ни служи масата в кухнята? – Ами за да се храним на нея всеки ден! Това е отговорът, който всеки би Ви дал, когато му зададете този въпрос. И е напълно логично. Трапезната маса, също както и тази която имаме в хола си са от витално значение, особено когато става въпрос за удобствата в дома. Както вече казахме, те служат основно за хранене, но много хора ги използват и за да пият кафето си, също както и дори да работя на тях!

кухня

Всеки решава сам за себе си как да използва оптимално мебелите в дома си. Това е личен избор и никой не може да Ви каже какви да бъдат функциите на масата/масите в дома Ви. Това го решавате Вие. Също както и Вие решавате колко пари да похарчите, когато си купувате подобна мебели, или пък къде точно да я позиционирате. Ние обаче искаме да Ви дадем няколко съвета, които смятаме, че ще Ви бъдат много полезни, особено когато се двоумите между няколко модела и така и не можете да вземете окончателно решение…

На първо място се съобразете с мястото, което разполагате. Това е най-важното нещо, което трябва да вземете предвид, преди да си купите каквато и да е мебел за дома. Ако жилището Ви е тясно, също както и обособената кухня в него, би било странно ако вземете прекалено голяма маса, която да затвори стаята и да я направи по-некомфортна, отколкото преди. Постарайте се да използвате максимално свободното пространство, но и също така да не претрупвате кухнята, или хола с излишни мебели. Бъдете предвидливи!

На второ място решете от какъв точно материал да бъде бъдещата Ви трапезна, или холна маса. Тя може да е както от масив, така и от познатото ни ПДЧ, като и двете решения са добри. Тук с изключителна сила влияят личностните Ви предпочитания, затова няма какво повече да кажем, освен че и двата вида маси биха стояли добре в стаята, също както и качеството им ще бъде високо.

Цената. Това е също много важен фактор, на който трябва да обърнете внимание. Дори и да сте склонни да платите по-голяма сума, недейте ако можете да намерите същата стока за много по-малко. Например в магазин за обзавеждане mebeli1.online. Там има доста добри предложения, затова разгледайте подробно сайта и се убедете, че не всичко качествено, трябва да е и скъпо… Определено не е задължително!

И на последно място обърнете внимание на цвета и формата на трапезната маса. Всъщност, някой започват първо оттам и едва след това се съобразяват с другите неща. Но кой както намери за добре. А вие какво мислите по въпроса?

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*