Какви са предимствата на качествения кухненски ъгъл?

диван

Има някои елементи от обзавеждането, които се отличават с по-голяма функционалност и практичност. Такива мебели винаги са ценени от домакинствата, защото предлагат много комфорт, удобство и правят атмосферата значително по-уютна. Такъв артикул са симпатичните кухненски ъгли. Те стават все по желани от потребителите, тъй като инсталирани в трапезарията и я правят  комфортна и предразполагаща към релакс. Качествено изработени модели с оригинален дизайн ще намерите в каталога на магазин Venus.bg. Търговецът представя мебели направени от различни производители, за да имате голям избор и да намерите вариант подходящ за вашия дом.

Защо кухненският ъгъл е винаги на мода?

Тази мебел продължава да бъде предпочитана от хората след толкова години, защото е конструирана невероятно практично. Оползотворява прекрасно свободното пространство, създава много повече места за настаняване около масата и оформя допълнителен кът за почивка. В зависимост от архитектурните особености на помещението може да поръчате кухненски ъгъл с ляв или десен монтаж. Удобство, което позволява да адаптирате дивана спрямо вашето желание. Освен всичко това получавате и разтегателен механизъм, чрез който кухненският ъгъл се превръща в удобно легло. Много добро решение за малките апартаменти, където помещенията не достигат, за квартири или общежития.

Както добре знаете винаги е нужно да има достатъчно мебели, в които да се съхраняват вещи. Тук е помислено и за това, защото под седалките на кухненския ъгъл има достатъчно големи ракли, в които да подреждате различни неща. Магазин Venus.bg предлага следния модел. Диван Мая с функция сън и 2 бр. Ракли:ъглов диван

  • „Мая“ е стилен и модерен с функция сън;
  • отделните модули дават възможност за обръщане на ъгъла в зависимост от помещението и предпочитанията;
  • при необходимост от допълнително място за спане, бързо и лесно може да трансформирате в удобно легло, чрез изтеглящ механизъм подматрак;
  • друга негова екстра са двете му ракли за съхранение на вещи и багаж;
  • „Мая“ е тапициран с еластичен дунапрен, а гърба с хастар;
  • тапицерията не се сваля.

Заложено е на максималното удобство и стил при изработката на тази мебел. Благодарение на подобна покупка ще направите уютно кътче, в което с удоволствие да пиете сутрешното си кафе.

Какви са плюсовете да поръчате кухненски диван онлайн?

Интернет платформите дават чудесна възможност бързо и лесно да се открият всякакви мебели. Разнообразието от артикули е наистина голямо и дори ви препоръчваме да използвате търсачката, в която да отсеете вариантите по зададени от вас критерии. Предлагат се качествено изработени мебели на достъпни цени. Следете актуалните оферти, за да се възползвате и от регулярните намаления, които ви дават шанс да вземете кухненски ъгъл на още-по ниска цена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*