Защо е рационално да използваме в интериора кухненския ъгъл?

Да оформите красив интериор понякога не е много трудно, особено ако откриете мебели отговарящи на всичките ви критерии. Зоната, в която се храните, може да бъде съвсем различна от класическата, ако заложите на подходящ кухненски ъгъл. Тази мебел не е някаква новост. Тя винаги е била използвана от хората, които държат на уюта и удобството. Днес в каталога на онлайн магазин www.venus.bg ви очакват модерни и качествено изработени артикули. С тяхна помощ ще създадете една приятна и функционална обстановка.

Какви са основните предимства на модерния кухненски ъгъл?

Обикновено, около трапезната маса се инсталират различни видове столове. Ако изберете да замените част от тях с кухненски ъгъл, ще направите пространството по различно и интересно. Най-важното е, че ще стане комфортно и ще може да прекарвате там и част от свободното си време. Кухненските ъгли са с характеристики на меката мебел и дори в по-малките апартаменти са използвани именно като такива. Те са меки и комфортни с голяма облегалка и редица допълнителни екстри.

Имат разтегателен механизъм, чрез който ги използвате и като място за сън. Това е перфектно решение, защото няма да се налага да купувате допълнително легло за гости. На кухненския ъгъл може да си почивате след работа, да пиете сутрешното си кафе или да посрещате гости. Под седалките са разположени големи ракли и така имате още една зона, в която да подреждате багаж. Моделите в сайта на Venus.bg са много разнообразни. Имате шанс да изберете вариант с ляв или десен монтаж. Един от най-харесваните модели е – кухненски диван Торонто – с 2 бр. ракли и функция сън – Бежов с флорални мотиви:диван

  • представяме Ви изключително достъпния модел „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен елемент;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло);
  • разполага с две удобни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Прекрасна възможност да създадете повече уют и комфорт в жилището си. Получавате качествена изработка на невероятно ниска цена.

Как да изберете точната тапицерия?

Тъй като това е вид мека мебел, има особено значение как ще изглежда като дизайн. Това зависи от тапицерията, която ще поръчате. Има богат избор от десени и цветове, но е важно да се постараете да синхронизирате този елемент с нюансите, които присъстват най-вече в помещението.

Имате възможност да заложите на нещо семпло и универсално или на по-ярка и открояваща се шарка. Въпрос на личен избор е дали искате кухненският ъгъл да бъде акцент в стаята или да остане по-незабележим.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*