Нямате спестявания, но ви е „ударила“ кризата? – Обърнете се към банка за кредит…

На всеки му е лесно, когато има пари в джоба и когато не му се налага да тегли кредит, само за да може да покрие текущите и разходи… Когато ни е „широко около врата“, се чувстваме страхотно и дори си мислим, че нищо не е в състояние да развали настроението ни. Но истината е, че на този свят няма нищо постоянно и вечно, и точно както сме на върха, можем рязко да се озовем на дъното, от което да ни е трудно да излезем в последствие. Ако това наистина се случи, какви са вариантите пред нас и единствено кредитът ли е спасението?

пари

Ако имате спестявания, няма да Ви се наложи да теглите какъвто и да е заем. Но имат ли младите хора достатъчни събрани пари, за да могат да посрещнат така наречените „черни дни“, с които никой не иска да се сблъсква? – Не, разбира се! Животът в момента е толкова скъп, че да успеем да заделим дори и малка сума е често невъзможно, но именно затова има и банки, към които да се обърнем, в случай че сме я позакъсали откъм средства… Те ще ни предложат подходяща сума, която да ни обезпечи поне временни и с която да можем да посрещнем разходите си, които не търпят отлагане. Най-често това  са бързите кредити, които се отпускат в рамките на ден и при които няма дълги процедури при кандидатстване. Почти всеки навършил 18 години би могъл да получи дребна сума пари, която да му стигне за определен период от време и която да върне според договорените условия. Лихвите тук са по-високи от обичайните, но ако наистина сте в затруднено положение, това няма да Ви спре да теглите подобен вид заем!

Друга опция са банките. При тях процедурата по кандидатстване е по-различна, по-дълга и по-трудна, именно защото и отпусканите суми са по-големи. Най-често, хората се обръщат към тази институция, когато имат нужда от ипотечен кредит, или жилищен, като условията и по двата вида заема се обсъждат на място. Все пак става въпрос за наистина не малки суми, които се връщат за период от над 10 години…

В София има изобилие от банки, но това не значи не в по-малките градове има „глад“ за подобни институции. Дори напротив – можете да откриете финансови организация във всеки град, като дори и в някои по-големи Български села. Стига да имате нужда и да отговаряте на нужните условия, ще можете да се сдобиете бързо и лесно с какъвто и да е заем и то още на деня!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*