Запознайте се с най-новата козметична процедура – микроблейдинг

микроблейдинг

Една козметична процедура, която се радва на все по-висока популярност сред дамите  микроблейдинга. Това е манипулация, която се извършва върху лицето и засяга нашите вежди. Често дамите са принудени да използват различни моливи, с които да подчертаят липсващите косъмчета. Веждите представляват власинки, които обаче си имат и определена роля. Може би не сте се замисляли, но те имат значение да защитават очите от слънцето и освен това предотвратяват стичането на пот от челото в очите ви. Друга много важна е тяхна роля е да правят лицето ни по-красиво. Липсата на вежди прави някак неестествено изглеждащо едно лице. Чудите се какво му липсва и защо е някак неприятно? Ето това са веждите, те правят погледа по-изразителен и когато са добре оформени наистина променят цялостния облик на лицето ви.

Не всяка дама би могла да се похвали с плътни и добре оформени вежди. Затова днес много от тях се подлагат на процедурата микроблейдинг. Това е безопасна манипулация, която също така е и безболезнена, чието приложение позволява на жените да се сдобият с перфектни и стилни вежди. Тенденциите в микроблейдинга са за по-плътни вежди. Подходящата им форма наистина може да подчертае красивите ви очи и да направи погледа по-очарователен. Като новост в козметичната индустрия все повече специалисти прилагат в специално оборудвани салони за красота това ново чудо, на което дамите се красиви веждиподлагат в името на тяхната красота.

Много от жените обаче са скептични и като налагащо се и най – новото в козметиката средство все още трудно се доверяват на микроблейдинга. Те залагат на стандартното очертаване на веждите си с молив, но всъщност това никак не е подходящо особено в топлите месеци. Лицето се изпотява и дори несъзнателно движение по веждите може да развали тяхната форма, която цяла сутрин сте се опитвали да постигнете. Именно в това е предимството на микроблейдинга като нова козметична процедура. Без размазан грим и сравнително дълготрайно можете да се насладите на факта, че вече имате красиви вежди. В козметиката наистина има стотици методи за това да изглеждате красиви и забележителни. Но когато можете да направите това с помощта на професионална намеса е добре да се замислите за предимствата. Микроблейдинга наподобява татуирането, но е много по-безопасно за здравето ви, тъй като се третира най-горния слой на вашата кожа. Така реално пигмента, с който се оформят веждите не достига до кръвоносни съдове, което да доведе до неговото попадане в жизненоважни органи. За очарователен и неустоим поглед изберете най-новото в козметиката  – микроблейдинг.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*