Кои са основните мебели нужни в антрето

портманто

Коридорът е първата стая в дома, която се забелязва от всички гости. В повечето апартаменти тя е малка и затова, трябва да бъде мебелирана с много внимание към всеки детайл. Всеки елемент трябва да бъде поставен на правилното място, без излишества и претрупване. Все повече станаха любителите на течението минимализъм и това всяко нещо да се използва по предназначение и да няма нищо, което не е необходимо. Предлагаме ви да разгледате мебели за коридор Венус, защото сме убедени че там ще откриете правилните артикули за вашия дом.

Представяме ви основните неща, които трябва да притежавате за да бъде антрето ви наистина функционално

Първото нещо което задължително трябва да купите от Венус е портманто. То е универсално и съчетава в себе си различни компоненти – гардероб, огледало, шкаф за обувки и закачалка. Втората по важност мебел за коридора и допълнителният шкаф за обувки. Само този на портмантото няма да ви бъде достатъчен и е правилно да поставите поне още един. Ако пространството ви позволява във Венус има чудесни шкафове тип пейка, така ще имате място и за сядане. Нашият съвет е да избирате светли тонове, които да създават простор и да внасят светлина в обикновено мрачното пространство.Портманто Сити

Венус ви предлага да помислите върху възможността да поръчате следните елементи за коридор:

  • Портманто Сити 4007 – три закачалки, гардероб с огледало с изтеглящ се лост, 2 бр. шкафове за обувки, които побират от 8 до 10 чифта обувки и ниша. Моделът е изработен от ПДЧ 16 мм;
  • Шкаф за обувки Сити 4032 – три чекмеджета, двуредов механизъм, побиращ от 12 до 18 чифта обувки. За изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Изберете да подредите един функционален и  стилно изглеждащ коридор с предложенията на мебелен магазин Венус. Не пропускайте нито един елемент от мебелировката за да бъдат винаги подредени обувките и връхните ви дрехи.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*