Кога трябва да потърсите нов матрак

матрак

Ако започнете да се събуждате схванати и с различни болки в цялото тяло, които преди не сте чувствали най-вероятно е дошъл моментът в който трябва да се замислите и да подмените матрака си с нов. Това е важна покупка и трябва много добре да прецените в какво инвестирате парите си, защото такъв дискомфорт, би могъл да ви се получи и при неправилно избран продукт. В онлайн магазин venus може да разгледате така популярните в момента еднолицеви матраци, изработени по най-модерна технология с материали, които ще ви донесат само удобство и релакс по време на сън.

Как да изберете еднолицев матрак venus

Има различни фактори, които трябва да вземете предвид, когато подбирате такъв модел, но днес ще се спрем на най-важните. На първо място ще поставям размерът – той е ясно определен и единен за европейския съюз – 80х200, 85х200, 90х190/200, 100х190/200, 120х190/200, 140х190/200, 150х190/200, 160х190/200х 180х190/200 и 200/200. Бихте могли обаче да поръчате и нестандартен размер по зададени от вас параметри. Вторият важен критерий е дебелината на еднолицевия матрак venus. Тук личното усещане и килограмите на ползвателя са водещи в решението. Здравината ще определи и колко дълго ще използвате новия си артикул. Средно един еднолицев матрак venus, може да се използва около пет години, преди да се появи нуждата от подмяна, независимо от това основно са важни материалите от които е направен."https://venus.bg/"

Какви са предимствата на пружините еднолицеви матраци от venus:

  • Ниска или средна цена и голям избор на разновидности;
  • По-податливи на натиск и по-удобни;
  • Държат по-хладна температура по време на спане;
  • Здрава поддръжка по краищата.

След като сте избрали конкретен еднолицев модел следва – поръчката, плащането и доставката. В онлайн магазин venus може да направите поръчка във всеки един удобен за вас момент и в съвсем кратък срок, продуктът ще ви бъде доставен. В момента това е най-бързия и лесен начин да се сдобиете с качествен артикул на достъпна цена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*