Как лесно да изберем трапезна маса – няколко практични съвета

маса

Когато решите да подмените трапезната си маса с нова, трябва да подходите отговорно и внимателно към това. Тя заема ключово място в интериора на стаята, а също така се явява един своеобразен обединяващ елемент, който събира семейството и предразполага гостите към приятно прекарване на времето. С напредването на технологиите, вече не е необходимо да обикаляте безброй магазини за да попаднете на правилната мебел.  Достатъчно е да посетите https://www.venus.bg/ и в комфорта на своя дом ще се сдобиете с перфектната трапезна маса.

Формата е главна и определяща

Най-харесваните от хората трапезни маси venus са с кръгла или правоъгълна форма. Ще откриете също така предложения за квадратна, елипсовидна или такава с нестандартна форма. Вашият избор основно ще се ръководи от големината на помещението, където ще поставите новата си трапезна маса. Ако то е по-голямо ви съветваме да се спрете на модел, който е правоъгълен, а също така снабден и с функция за разтягане. Кръглите маси също са любими на потребителите, тъй като те внасят доза интимност и на тях могат да се поберат повече хора. Елипсовидните трапезни маси venus доста напомнят правоъгълните, но техните заоблени форми ги правят по-елегантни и изтънчени.Разтегателна трапезна маса

Трапезна маса Доли от магазин venus ви осигурява нужния уют и комфорт от който наистина имате нужда:

  • Елипсовиден модел – който ще ви допадне със своя неподправен стил;
  • Притежава разтегателен механизъм – функция която да използвате когато имате гости;
  • Може да избирате между два цвята – орех или венге;
  • Изработена е от здрави и надеждни материали – масивен бук и ПДЧ с естествен фурнир.

Специалистите от магазин venus ви съветват, когато избирате трапезна маса да я съчетаете и със столовете. Те са неразделна част от нея и също, трябва да си подхождат цветово и стилово с масата. Създайте красива атмосфера – използвайте качествени мебели, които ви носят радост.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*