Изберете модерен трапезен ъгъл за уютна атмосфера

диван

Не само домакинята ще бъде щастлива от това трапезарията да изглежда уютно и да бъде практична. Тази стая днес в повечето случаи е свързана с кухненската зона и двете някак си се припокриват. Мястото обаче в което се храним е добре да ни предразполага със своето удобство и комфорт. Стандартните маса и столове могат да бъдат заменени от Венус трапезен ъгъл. Мебел, която не излиза от мода през годините, а се модернизира поради непрестанния клиентски интерес към нея.

На какво да обърнете внимание, когато избирате трапезен ъгъл

Онлайн магазин Венус наистина предлага богата палитра от модели, които веднага ще привлекат вниманието ви. Трапезният ъгъл обаче трябва да бъде избиран внимателно и в зависимост от помещението в което ще се позиционира. Той се поставя опрян до стената и не заема много място, като винаги ще може спокойно да преминавате през стаята. Прочетете подробно характеристиките на моделите в сайта на Венус и се запознайте от какво е изработена конструкцията и рамката на избрания артикул. Той трябва да притежава устойчивост и здравина, понеже се използва ежедневно и е много натоварен. Механизмът, който го превръща в легло също се употребява често и за да нямате проблемна ситуация обърнете внимание на детайлите. Сайтът на Венус ви дава възможност да изберете сами цвета на дамаската с която ще е облечен трапезният ъгъл. Изберете такава, която се почиства лесно и не задържа петна. Важно условие за тази част от дома.Кухненски ъгъл

Кухненски диван Жанет от Венус:

  • Лесно и бързо се трансформира в легло за спане при необходимост;
  • Ракла осигурява допълнително място за съхранение на вещи;
  • Цената му е 535 лв. – достъпна за толкова практична мебел;
  • В направата му е използвана масивна дървесина.

Благодарение на кухненския ъгъл вие ще имате кът в който да си починете след работа или да изпиете сутрешното си кафе на спокойствие.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*