Изберете еднолицев матрак и се насладете на удобството и комфорта

еднолицев матрак

Дори и най-красивото легло да изберем за спалнята, то няма да ни предостави комфорт по време на сън, ако нямаме подходящ матрак към него. Еднолицевите модели се характеризират с много предимства, освен това се предлагат и на достъпни цени. Така получавате нов артикул, изработен по модерни и висококачествени технологии на цена, която ще ви позволи да спестите. Разгледайте възможностите, които ви дава онлайн магазин venus.bg и открийте най-удобния модел за вас.

Главните характеристики на еднолицевите матраци

Те се наричат по този начин, тъй като може да бъде използвана само едната им страна. Бихме казали, че те са малко по-твърди от двулицевите, защото от другата си страна имат монтирана дървена подматрачна рамка. Нейното наличие ви спестява средства, защото иначе трябва да я купувате отделно. Независимо, че са твърди тези модели имат по-кратък експлоатационен живот, защото не могат да се завъртят от двете си страни. При една правилна експлоатация вие може максимално да го удължите. Периодично го завъртайте по посока глава-крака и така ще се износва равномерно. За хората, които страдат от някакъв вид болести на опорно-двигателната система или прекарват голяма част от деня си в седнало положение се препоръчват твърдите еднолицеви матраци, които ще предоставят на тялото по-голяма опора. В различните модели присъстват пружини, а те безспорно дават доста голям комфорт по време на сън.

Съвременните еднолицеви матраци дават повече

С времето добре познатите ни модели станаха по-добри, благодарение на модерните технологии и висококачествените материали, които се използват за тяхната направа. Няколкото материала, които се влагат във вътрешността на еднолицевия матрак го правят максимално комфортен и устойчив във времето. Днес, онлайн магазин Venus.bg ви представя модел, който ще ви допадне със своята практичност и удобство. Еднолицев матрак Silver Exclusive – 21 см:матрак

  • Съставен е от покет пружини, приемащи извивките на вашето тяло и създаващи нужното ниво на удобство за един спокоен сън;
  • Покет пружините осигуряват и правилно позициониране на тялото по време на сън;
  • Матракът е обвит в мек калъф със сребърни влакна, предоставящ антибактериално покритие;
  • Този модел е снабден и с вградена дървена рамка, което Ви позволява да го поставите на леглото без отделна подматрачна рамка.

Много от клиентите избират еднолицевите модели, защото те са  изгодна инвестиция, която в същото време е достатъчно качествена и поне няколко години ще сме сигурни, че сънят ни е гарантирано спокоен и комфортен. Внимателно измерете отвора на леглото, за да се уверите, че размерът който поръчвате ще пасне на 100%. Не се колебайте да си подарите нещо толкова добре изпълнено и в същото време на разумна цена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*