Зони където приоритетно се използват холни маси

Холна маса

Наричат ги холни, но тези мини масички, чиято роля е свързана с декорирането и аранжирането на кътчетата за отдих, реално може да бъде използвана навсякъде, където искаме да подобрим условията на живот. Много лесно и приятно се оказва да избереш от Мебели АРЕНА холна маса, тъй като онлайн платформата разполага с впечатляваща колекция от иновативни предложения. Дори потребители с високи изисквания и критерии биха могли да получат удовлетворение предвид спектъра от модерни, луксозни и нестандартни продукти, които ще открият в търговския обект. Къде освен в хола можете да използвате тези масички ще ви разкажем в днешната статия.

За повече романтика в спалния кът

Спалните в съвременното строителство се характеризират с минималистичността си. А това би било причина да направите компромис с размера на леглото и да не предвидите нощни шкафчета. И ето, че дискомфорта вече е налице. Има ли обаче решение и какво е то?

Оказва се, че когато не изпитвате удобството, от което се нуждаете в зоната за отдих и сън то една мини помощна масичка може да ви гарантира подобряване на условията. Тенденциите, които представят в каталога си от Мебели АРЕНА са фокусирани върху скромните габарити на някои модели, които позволяват да бъдат използвани като поставки, позиционирани непосредствено до леглото. Освен това този тип холни маси позволяват:

  • Да бъдат местени където ви е удобно;
  • Да се натоварят като поставка с различни вещи – часовник, дистанционни, мобилни телефони, книги;
  • Декорират и създават завършена и приятна атмосфера.

С такъв мебелен компонент спалнята ви би изглеждала много по-романтична и приятна, а това е основание да се възползвате от комплектите тройка помощни маси, които ще осигурят отлични условия в зоната за отдих.

Оптимално удобство в преходните пространства

 масаМоже би не си представяте да използвате холна маса на балкона, верандата или в коридора. Но тези така известни като преходни прилежащи части от имот ви също имат нужда от удобство, което да изпитате през краткото време на използването им. Спецификата, която би била показателна и приоритетна за употребата на мини маси тук е в това, че:

  • Имате практична маса под ръка;
  • Моделите са супер адаптивни и приспособими;
  • Значително повишавате усещането за уют и комфорт;
  • Касае се за качествени компоненти, които издържат дори на външни условия.

Да изпиете чаша кафе на открито под приятните слънчеви лъчи на терасата или пък да организирате ключовете и дребните вещи, които използвате в коридора вече е толкова лесно. Просто си изберете подходящата мини маса и я поставете там, където ви е удобно.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*