Практични предложения за гардероби на отлични цени от магазин Мебели АРЕНА

гардероб

Във всеки дом има няколко вида гардероби, които се използват с цел да бъдат организирани помещенията според нуждите на домакинството. Гардероби във всички размери на добра цена от Мебели АРЕНА можете да изберете буквално с един клик. Лесно и практично обзаведена от всяка стая можете да извлечете максимума. Именно затова ви каним да никнете в детайлите и да акцентирате на всичко онези варианти и възможности, които освен приспособими да и супер изгодни. Ако времето ви притиска и освен това нямате никакво желание да обикаляте всички фабрики и магазини в града, в който живеете е време да се възползвате от онлайн идеите, които ще представим в следващите редове.

Гардероб с три плъзгащи врати Сенчъри 24ZBJT59

Гардеробите с плъзгащи врати са предпочитани. Техните приоритети и предимства никак не са малко. Това, което привлича вниманието на клиентите са качествата им, които се отнасят до осигуряване на отлични условия за подреждане на всякакъв домашен текстил. Със сигурност това, което се ви допадне в трикрилната версия на Сенчъри 24ZBJT59 е това, че изделието и достатъчно голямо и разполага с най-доброто вътрешно организиране на пространството.

За да бъдете сигурни, че това е модела, който безспорно би ви гарантирал идеални условия и комфорт то е време да споделим някои негови особености като:

  • Наличие на три, лесни за манипулиране плъзгащи се врати;
  • Предвидени са три лоста, на които можете да поставяте колкото си искате закачалки;
  • Много рафтове, които ще ви помогнат да постигнете съвършенство в организацията на вещите си;
  • Шест точки на осветление, които ще подобрят стайлинга на пространството и ще подчертаят неговата романтичност и естетичност;
  • Най-износоустойчивият тих, плавен механизъм за отваряне и затваряне на вратата.

Този красив вариант може да бъде изработен в предпочитани от клиента размера като цената за базовия от 277/240/64 ще ви струва 2042 лева.

Гардероб с две плъзгащи врати Римини с огледало

нов гардеробЗа онези от вас, които търсят по-компактно и интересно решение за своя спален интериор това свежо попълнение би отговорило на всички високи изисквания. Освен, че се изработва в актуални цветове и разнообразни размери модела двукрилен гардероб от онлайн магазин Мебели АРЕНА разполага с декоративен огледален елемент, който на практика намалява необходимостта от тоалетка.

Изключителната атрактивност и са много клиенти нетрадиционна цветова комбинация е причина да се вдъхновите от възможността за разчупите пространството и да му вдъхнете живот. Продукта впечатлява с:

  • Апликацията от лед лента контурираща огледалния елемент;
  • Три удобни рафта за подреждане на всякакви видове облекла;
  • Лост за закачалки и други.

Що се отнася до цената то тя е повече от символична за основните размери 1900/735/2120, което е само 934 лева.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*