Кое прави часовниците със слънчева батерия толкова предпочитани

часовник

Ако сте решили да живеете здравословно и екологично то вероятно сте започнали с избора на качествена храна, която да поднесете на трапезата си. но несамо онова, което консумираме ни прави хора, които са ангажирани към собственото ни съществуване и околната реда. Намаляването на вредните емисии, пестенето на енергия и ползването на източници от типа възобновяеми са сред основните приоритети на съвременния човек. Именно затова днес ще надникнем и в един по-различен свят – този на модата. Естествено, че е важно какво облекло и аксесоари ползваме, дали те са екологични и здравословни. И провокирани от тази еко тенденция ще разберем защо все по-популярни и търсени стават онези ръчни часовници, които се захранват със соларна батерия.

Соларните часовници – поглед към бъдещето

мъжки часовникЗнаете ли, че първия соларен часовник е бил изобретен през 1968 година. Идеята става много интересна за часовникарския бранш и водещи производители от Япония и Швейцария се заемат да инвестират не малко средства в разработването на такива иновативни модели, които да предложат на своите клиенти. Любимата на много българи марка Касио също не остава безучастна от мисията да живеем в един по-добър и екологичен свят и така се появява Casio Edifice Solar – часовник със слънчева батерия. Захранването на ръчния аксесоар става само със светлинен източник като най-често това е слънцето. Всъщност докато се разхождате в парка или пък отивате на работа часовника ви черпи енергия от светлината, която му помага да работи безупречно и прецизно. Наричат соларните часовници от колекцията Casio Edifice Solar поглед към бъдещето, тъй като те са изключително икономични и дават своя принос за един по-чист и екологичен свят.

Ползите от Casio Edifice Solar

Часовниците със слънчеви батерии работят на един и същ принцип. От Касио залагат не само на иновациите при самия задвижващ механизъм, който се зарежда от слънчевата етергия. Тук акцента е към съществените за бранда показатели като:

  • Изтънчен дизайн;
  • Модна визия;
  • Здравина;
  • Устойчивост;
  • Функционалност.

Разбира се, предпочитанията на клиентите по отношение на слънчевите батерии е в това, че тук могат да разчитат на дълъг живот. Всъщност няма какво да ѝ се повреди на батерията, защото докато има светлина то часовника ще може да работи прецизно и коректно. На втора позиция ще отнесем и факта, че Casio Edifice Solar е сред колекциите на марката, които са изключително достъпни. А причината за това, естествено се крие точно в соларния метод на захранване на аксесоара. Заповядайте в онлайн магазин chasovnici-bg.com и изберете своя моден аксесоар на достъпна цена.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*