Balkan Energy – вашия съветник за високоефективно отопление през зимата

пелатна камина

Отоплителните уреди, които използваме през зимата наистина могат да допринесат за нашия комфорт. Но повечето потребители търсят не просто удобството и приятната температура в дома си, а също така и ниски разходи. Прогресивното увеличаване на електроенергията през последните години се оказва изключително неприятен фактор, който провокира към търсене на алтернативни източници на енергия, които да се ползват за отоплителни нужди. А такива безспорно са дървата, въглищата, пелетите, слънчевата енергия, газта. Въпрос на преценка и индивидуални приоритети към които от тях ще се спрете с оглед на това наистина да изберете такъв вид уред, който да удовлетвори икономически разходите ви през зимните месеци. Със сигурност вариант има и днес ще се доверим на един от магазините, които разполагат с всякакви видове уреди според принципите и стратегиите, които желаем да приложим за отопляване на нашия дом.

Лесно и удобно е да се отопляваш с Balkan Energy

Balkan Energy е търговец на отоплителни уреди, който от години търси най-ефективните за домакинствата и бизнеса решения. Характерно за услугите и продуктите, които представя на своите потребители е това, че действително се залага на оптималната ефективност и компетентност съобразно това уреда да постигне икономическа рентабилност.

Всяко домакинство и жилище са специални. Едни обичат да им е по-топличко и предпочитат топлината от живия огън. За други пък е приоритет чистотата и те изискват икономично отопление на ток или газ. За всяка категория клиенти от Balkan Energy представят най-добрите решения, които:

  • Са рентабилни като инвестиция;
  • С бързо ниво на възвръщаемост на вложените средства;
  • Реализиране на икономии, които са осезаеми в сравнение с други отоплителни сезони;
  • Енергийно ефективни;
  • Екологични уреди;
  • Оптимално приспособими към съществуващи отоплителни инсталации.

отоплениеА като варианти от Balkan Energy могат да ви изумят със своето многообразие по отношение на стилни, модерни и иновативни отоплителни системи. Реално топлината и уюта в един дом са повод днес и вие да попаднете на статията ни. И за да не ви губим времето следва да ви запознаем с едни от най-купуваните и доказани решения от онлайн магазин Balkan Energy, които биха допринесли и за вашия индивидуален комфорт.

Уреди за отопление на фокус

Сред уредите, които са изключително добре приети от клиентите са такива, които използват като гориво различен източник на енергия. Това е добре дошло за клиентите, тъй като наистина това, което е важно да отбележим е, че има домакинства, които са газифицирани и по-рентабилно и било да използват уреди на газ отколкото на електричество или пелети. В това е причината от Balkan Energy да представят толкова голям избор от различни решения като:

  • Газови котли

Рентабилни, икономични и елегантни уреди, които лесно се приспособяват както в малки така и просторни жилища. Газовите котли са една много добра алтернатива за готови инсталации както и новосъздадени в новостроящи се жилищни сгради. освен икономични това са доста екологични средства, с които се намаляват вредните емисии, тъй като кондензните котли, които се предлагат в колекцията продукти на Balkan Energy са сертифицирани и одобрени от европейските директиви;

  • Термопомпи

Съвременния свят върви по пътя на екологичното и икономично отопление. Това са уреди, които използват възобновяеми енергийни източници и ползването им оптимизира разходите с до 80 %, което наистина е впечатляващо. Със сигурност все още тези уреди не са толкова популярни у нас поради високата им инвестиция, но тенденцията е да изместят климатичните системи и да гарантират на домакинството сигурно и високоефективно отопление;

  • Котли, камини и печки на пелети

Също ефективни еко уреди, които използват възобновяем енергиен източник в случая пелетите. Невероятното тук е, че горивото е изключително калорично, икономично и екологично. Много малък отпадък и ниско ниво на дим е сред основните приоритети, поради които много ползващи дърва домакинства избират да преминат на отопление с пелети.

Сигурни, гарантирани и здрави уреди на добри цени, компетентна консултация и изключително висок рейтинг за професионално обслужване – с Balkan Energy получавате повече отколкото очаквате.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*