Как да изберете автошкола в София?

шофьорски курсове

Търсите ли правилната автошкола, която да Ви предостави възможно най-качественото обучение в София? Ако четете тези редове, това означава, че сте попаднали на правилното място. Днес ще ви разкажем за основните критерии и ще насочим вниманието ви към автошкола,която ще отговори на изискванията ви като курсист. И тъй като всяка едно начинание е свързано с въпроси от рода на – колко ще трябва да платя?, колко дълго ще продължи курса?, в коя част на столицата с намира центъра за теоретично обучение? и много други то нека да започваме с подробното описание и отговори.автошколи

И така, курсовете за шофьори са една от услугите, които човек поне веднъж в живота си използва. На практика почти няма човек, който да не притежава поне една категория курс. Всички онези шофьори на леки автомобили, които карат колите си по пътя задължително са преминали необходимото обучение. Разбира се, че има и изключения, но там вече законодателя е органа, който взима съответните мерки за контрол. Но правилата са за да се спазват и всеки, който желае да застане зад волана и да има свободата да шофира личния си автомобил използва възможността да придобие свидетелство за правоуправление чрез преминаване на съответното обучение.

Първоначалното търсене на автошкола е на база цените, които се предлагат. Кандидат шофьорите търсят най-изгодното решение, но на практика дали това е най-разумното? Статистиката сочи, че когато изберете евтин курс то сте обречени да смените автошколата по време на протичане на обучението. И фактите са красноречиви – ако инструктора не спазва уговорения график, като курсист не получавате изискуемия по закон хорариум от часове и на практика не научавате абсолютно нищо, поради небрежност от страна на обучаващия, то е логично да потърсите друго решение. Винаги можете да се обърнете за съдействие към автошкола Волан град София. Тук екипа от опитни професионалисти не правят компромис с качеството на вашето обучение. Приоритет са създаването на отговорни, концентрирани и с изградени реакции водачи, които действително да се превърнат в съвестни участници в пътната обстановка. И не само това, а всеки знае, че безотговорното шофиране не води до нищо добро, което на практика застрашава собствения ви живот и здраве и това на пешеходци, велосипедисти, мотоциклетисти и други водачи. Със сигурност вече насочихме вниманието ви не към търсенето на най-добра цена за шофьорски курс, а към качественото обучение.

А какво се има предвид под тази терминология. Качеството наистина може да бъде доста относителен фактор, тъй като за едни курсисти то се изразява в експедитивното преминаване на материала, а за други в по-обстойния преглед и обръщане на повече информация върху съответните модули. Автошкола Волан подхожда изключително индивидуално към всеки свой курсист. В зависимост от опита на водача, дали притежава друга категория правоспособност, какъв е неговия стаж и т.н се предприема напълно адекватна форма за обучение, при която се има предвид разполагаемото време на курсиста и възможностите му за преминаване на ускорен курс.  Ако например имате категория А2 и желаете бързо да преминете допълнителен курс за А то определено няма нужда да преминават целия хорариум от часове по теория. Тъй като законодателя е определил минимален брой часове, то инструкторите от Волан ще се съобразят с Вашия опит и възможности и ще ви предоставят най-адекватната форма и най-добра цена, които ще ви дадат правото да получите желаното свидетелство за правоуправление на моторното превозно средство.

Ще ви дадем един съвет. Малко от курсистите знаят, че има статистика за автошколите по градове, включително и за град София, в които са изброени най-утвърдените автошколи. Но това не  евсичко! Срещу полето на всяка от тях има статистика, която сочи какъв е процента на успеваемост при изпитите, които курсистите полагат по теория и практика. И ето още един важен критерий, който говори за това, че избраната от Вас автошкола Волан гарантира качествено обучение. защото знаете, че невзетия изпит означава, че трябва да инвестирате още средства за да можете да получите желаната положителна оценка и от там свидетелството за правоуправление. Ето ви още един жокер, с който да направите анализ на множеството от автошколи в София както и на качеството на предлаганата услуга. И още веднъж акцентираме върху това, че цената не е определяща.курс за шофьори

Друг вариант за да се доберете до обучението, което да отговори на личните ви критерии е помощ от приятел. Чудите ли се какво означава това? Реално тук имаме предвид да обърнете внимание на всички онези коментари в Интернет пространството като социални мрежи и форуми, в които вече преминалите шофьорски курсове споделят своето мнение.  Съществуват дори така наречените бели и черни списъщи на автошколите по градове, които дават на кандидат – курсистите информация към кой от вариантите да се насочат. Обикновена като един доста голям град в столицата има автошколи, които работят или по райони в кварталите или в цяла София. В зависимост от това коя от автошколите ви устройва като местоположение можете да се насочите към нея. Но имайте предвид, че ако ще шофирате в столицата то не бива да се локализирате само Студентски град, Дружба, Люлин и другите квартали. Града е доста голям и е желателно да изберете автошкола, която провежда обучението във всички точки, а не да се съсредоточите само в района, който познавате като трафик. Защото перспективата на курса е да можете да реагирате във всички ситуации, а в познатото трасе няма как да натрупате достатъчно опит.

Автошкола Волан работи във всички райони на столицата и това е едно от големите предимства. Безспорно курсистите, вече завършили и получили своите шофьорски курсове отчита изключително положителни оценки по отношение на гъвкавите решения, оптимизиране на времето и предоставянето на наистина висококачествена услуга. За по-малко инциденти на пътя, за сигурност, концентрация, правилно и отговорно отношение към целия учебен процес изберете автошкола Волан. Ние знаем, че е важно какви водачи излизат на пътя, затова се стремим да дадем най-доброто от себе си. От екипа от професионални инструктори ще срещнете разбиране, лоялност, адекватно и компетентно отношение. Очакваме Ви!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*